logo

Kolektivni dopust do 20.8., uporabi kodo POLETJE za -20%

Akcija!

Okay čistilo za steklo Miss Shiny

3,99

Dostopnost: Samo še 2 na zalogi

Kaj je hujše – flekasto ogledalo, zamazano kuhinjsko steklo, očala polna prstnih odtisov ali okna skozi katera se komaj kaj vidi? Za našo sijočo gospodično Miss Shiny so vse našteto sanjski pogoji na delovnem mestu! Njeno življenjsko poslanstvo je namreč, da očisti vse steklene površine do brezhibnega sijaja. Ko jo povabiš v svoj dom, se lahko za vedno posloviš od umazanim oken in ogledal.

 

Z Miss Bliss sta zagrizeni tekmici za naziv Miss Steklenih Površin Sveta, tekma pa je zaenkrat precej neodločena. Vsaka ima svoje atribute, a Miss Shiny je prepričana, da bo naziv osvojila zaradi svojega svežega in sadnega vonjem in arome, ki je močnejša ter po uporabi odišavi vsak prostor.

 

Naravnost obožuje čiščenje vetrobranskega stekla, saj pri tem zares blesti, medtem ko se predmetom občutljivim na alkohol (npr. TFT in LCD enkranih in lakiranim lesenim površinam), raje izogne. 

 

Bi rad spoznal tudi ostale izdelke kolekcije Okay X Oopsi? KLIKNI TUKAJ.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3,99 Šifra: 101915-200840 Kategorija:

Tehnične lastnosti

Uporaba: Čistilo Miss Shiny je primerno za čiščenje steklenih in drugih gladkih površin, ki niso občutljive na alkohol. Čistilo enakomerno popršite po umazani površini nato pa z mehko krpo obrišite do suhega. Po čiščenju so površine bleščeče čiste in brez lis.. 

Ne uporabljajte na TFT in LCD enkranih ali na lakiranih lesenih površinah.

 

Sestava: 

Sestava

Uporaba

Gajbica0
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top