logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Okay čistilo za stranišče Flush King

Okay

3,99

Dostopnost: Na zalogi

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3,99 SKU 101910-200839 Category

Čiščenje stranišča je verjetno najmanj priljubljeno gospodinjsko opravilo … Ne, če vprašaš Flush Kinga! Kralj Okay čistil se je specializiral prav za čiščenje straniščnih školjk. Nekdo pač mora opraviti tudi najtežja opravila, kajne? Flusk King se ne prestraši tudi najbolj umazanih WC-jev, ima namreč izkušnje z odstranjevanjem različne umazanije in vodnega kamna, ker je v mladosti prakso opravljal v straniščih nočnih klubov.

Je modre barve (kot plemstvo, je seveda modre krvi), zato se zelo dobro vidi, kje ga nanašaš. Njegova gelasta struktura poskrbi, da se na robovih školjke zadrži dovolj dolgo, da madeži nimajo nobene možnosti!

 

Bi rad spoznal tudi ostale izdelke kolekcije Okay X Oopsi? KLIKNI TUKAJ.

Kategorije

Uporaba: Čistilo nanesite pod rob straniščne školjke in pustite učinkovati, nato očistite s krtačko za sanitarije in splaknite. 

Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline. Po uporabi pršilko obvezno zaprite pokrovček!

 

Sestava: 

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.