logo

Kolektivni dopust do 20.8., uporabi kodo POLETJE za -20%

Akcija!

Okay detergent za perilo Prince Perfect

7,99

Dostopnost: Samo še 1 na zalogi

Okay detergent za perilo Prince Perfect

Verjetno nisi med tistimi, ki obožujejo gore neopranega perila, kajne?  Ampak obstaja nekdo, ki ima prav to najrajši! To je eden in edini Prince Perfect, ki bo prijahal na belem konju in te odrešil tistega kupa umazanega perila. In zakaj je tale naš princ tako “perfect”? Ker je popoln za vse barve perila in za pranje pri vseh temperaturah (tudi pri nizkih)! Poleg tega  je učinkovit tudi pri odstranjevanju madežev in poskrbi za prijetno svežino perila po pranju.

Ha, pa smo že mislili, da so princi le mit iz pravljic. Preizkusi Princa in se prepričaj, da še obstajajo pravi gentlemani, ki svoje princeske odrešijo zoprnih gospodinjskih opravil.

P.S. Prince Perfect ima še eno pravljično lastnost – zvest je svoji Fluffy Princess, s katero bosta omamno dišala do konca svojih dni!

 

Detergent je za 25 pranj.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi obvezno zapri pokrovček!

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 7,99 Šifra: 102000-200854 Kategorija:

Tehnične lastnosti

Uporaba: Detergent je primeren za strojno in ročno pranje perila. Učinkovito odstranjuje madeže in ščiti tkanine pred bledenjem. Rezultat pranja je čisto in sveže perilo. Primeren je za pranje vseh vrts barvnih in belih tkanin. Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev na etiketi na oblačilih.

Količina:  1000 ml (za 25 pranj)

Sestava: 5-15% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi,

Sestava

Uporaba

Gajbica0
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top