logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Okay detergent za perilo Prince Perfect

Okay

7,99

Dostopnost: Samo še 2 na zalogi

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 7,99 SKU 102000-200854 Category

Okay detergent za perilo Prince Perfect

Verjetno nisi med tistimi, ki obožujejo gore neopranega perila, kajne?  Ampak obstaja nekdo, ki ima prav to najrajši! To je eden in edini Prince Perfect, ki bo prijahal na belem konju in te odrešil tistega kupa umazanega perila. In zakaj je tale naš princ tako “perfect”? Ker je popoln za vse barve perila in za pranje pri vseh temperaturah (tudi pri nizkih)! Poleg tega  je učinkovit tudi pri odstranjevanju madežev in poskrbi za prijetno svežino perila po pranju.

Ha, pa smo že mislili, da so princi le mit iz pravljic. Preizkusi Princa in se prepričaj, da še obstajajo pravi gentlemani, ki svoje princeske odrešijo zoprnih gospodinjskih opravil.

P.S. Prince Perfect ima še eno pravljično lastnost – zvest je svoji Fluffy Princess, s katero bosta omamno dišala do konca svojih dni!

 

Detergent je za 25 pranj.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi obvezno zapri pokrovček!

Kategorije

Uporaba: Detergent je primeren za strojno in ročno pranje perila. Učinkovito odstranjuje madeže in ščiti tkanine pred bledenjem. Rezultat pranja je čisto in sveže perilo. Primeren je za pranje vseh vrts barvnih in belih tkanin. Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev na etiketi na oblačilih.

Količina:  1000 ml (za 25 pranj)

Sestava: 5-15% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi,

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.