logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Okay Magična Gobica - 2kosa

Okay

2,99

Ni na zalogi

Žal željenega izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši elektronski naslov in bodi med prvimi obveščenimi, ko prejmemo novo zalogo.

Magična gobica za čiščenje

Nekateri res trdovratni madeži ne grejo in ne grejo stran niti z uporabo čistil, kajne? Niti ne  Magična gobica za čiščenje je tako učinkovita, da sedaj praktično ni več madeža, ki bi se ji zoperstavil  Le z uporabo vode, se bo magična gobica pogumno spopadla s težkimi madeži, ki se jih ne moreš znebiti. Samo navlažiš jo z vodo in postala bo močna radirka, ki bo zradirala trdovratne madeže! 

 

Da pa ti bo še bolj všeč, je tule seznam, kje vse jo lahko uporabljaš: na ploščicah, pipah, v koritu, skodelicah in vrčih, hladilniku, zamrzovalniku, pečici, posodah, keramiki, kopalni kadi, PVC oknih, za vodni kamen, na platiščih, armaturni plošči, tudi za usnje …

Zradiraj trdovratne madeže s pomočjo magične gobice ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay? 

Kategorije

Uporaba: Gobico zmoči pod vodo in nežno podrgni po umazani površini. Opazuj, kako madeži izginjajo. Vedno najprej preizkusi na manjši površini. NE uporabljaj na lakiranih površinah ali tistih, ki se lahko opraskajo. Nikoli NE uporabljaj na koži. Ne uporabljaj z detergentom. Vedno speri posodo po čiščenju z gobico. Izdelek ni igrača in ga je treba hraniti izven dosega otrok in živali.

 

Sestava: 100% melamine foam

 

Velikost: Vsebuje 2 gobici velikosti 10 x 7 x 3 cm

 

 

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.