logo

Kolektivni dopust do 20.8., uporabi kodo POLETJE za -20%

PG Paket za brez stresno tuširanje

9,95

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Za veselo in brezskrbno tuširanje smo zate pripravile nepogrešljiv paketek.

V njem najdeš slastno arašidovo maslo in podlogo račko, na katero namažeš arašidovo maslo in s tem poskrbiš, da se tvoj kuža popolnoma sprosti in čisto pozabi, da je v banji. Račka namreč poskrbi, da je kopanje za psa manj stresno in bolj zabavno.

Pssss…z nakupom paketka prišparaš.

Šifra: PGPZBST Kategorije: , , ,
, , ,

Tehnične lastnosti

Podloga račka je razvita s strani veterinarjev. Narejen iz netoksičnega materiala z nedrsečo podlogo.

Dog’s Peanut Butter: 300g

Sestava

Dog’s Peanut Butter: 100 % Arašidi
Prehranski podatki na 100 g: Energijska vrednost 614 kcal, Maščobe 48,2 g, Od tega Nenasičene Maščobe 6.2 g, Ogljikovi Hidrati 18,2 g, Od tega Sladkorji 8,6 g, Prehranske Vlaknine 6,4 g in Beljakovine 23,7 g

Uporaba

Dog’s Peanut Butter:
Pes naj ima na voljo zadostno količino vode.
Doma pripravljenim obrokom ali komercialnim mešanicam dodajamo maslo, če je pes normalne teže in če nima bolezenskih simptomov. Če pse oskrbujemo z dnevno uravnoteženimi zdravimi in raznolikimi obroki, so njihove potrebe po hranilnih snoveh pokrite, tako da zadostuje, da jih z arašidovim maslom obogatimo občasno – kot priboljšek, nagrado ali pa ga uporabimo kot priboljšek pri interaktivnih igrah. Energijska vrednost masla je visoka, zato je v primeru, ko ga obrokom dodajamo redno, treba spremljati in beležiti vsako spremembo teže psa in se v primeru, da se ta zvišuje, posvetovati s strokovnjakom.
Kozarček hranimo na sobni temperaturi do 25 °C. Tako ohranimo večjo mazljivost masla.

Podloga Račka:
Ko se lotiš striženja pasjih nohtkov, tuširanja ali pa čiščenja ušesk ti pri tem lahko pomaga podloga račka, nanjo namažeš arašidovo maslo, prins pastico ali njemu najljubši mehkejši priboljšek in ga s tem zamotiš, vmes pa ga hitro stuširaš. Podloga Račka je super za uporabo med tuširanjem, saj jo lahko pritrdiš v banjo ali na steno in bo kužku lizanje lažje. Lizanje naredi okus izdelka močnejši. Pomaga pri preprečevanju prebavnih težav in spodbuja svež zadah z odstranjevanjem bakterij in ostankov hrane z jezika. Spodbuja ustvarjanje sline in pomaga pri čiščenju jezika, zob in dlesni. Je vodoodporen ter enostaven za uporabo in čiščenje.

Gajbica0
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top