logo

Kolektivni dopust do 20.8., uporabi kodo POLETJE za -20%

Record ročni hranilnik za male živali

11,27

Dostopnost: Na zalogi

Za hranjenje ali aplikacijo zdravil malim hišnim ljubljenčkom
Efektivni način kako nahraniti s tekočinami ali kako aplicirati zdravila v tekočini malim hišnim ljubljenčkom no ali pa tudi našim velikim, ki ne radi pojedo zdravilo.
Iz ne toksičnega materiala, primerno za pomivalne stroje.
Maksimalna kapaciteta dozirnika je 14 ml.
Šifra: R6513 Kategorija:

Tehnične lastnosti

Komplet vsebuje: dve plastični brizgi kapacitete 14 ml, dve različni konici.

Sestava

Material: plastika.

Uporaba

NAVODILA za UPORABO:
1| Konica bradavice (Imitacija konice mlečne žleze) – za tanjše, manjše bolj redke raztopine in zdravila: položite konico z luknjico v raztopino, tekočino. Povlecite in naredite vakum v dozirniku s potegom gibljivega dela dozirnika in vsrkajte želeno količino tekočine s pomočjo indikatorske lestvice. Položite v usta male živali in počasi izprazniti v usta. PREVIDNO pri doziranju v usta, da ne pride do zadušitve z raztopino!
2| Konusna konica (imitacija stožca) – za gostejše in raztopine in zdravila: odstranite premični del dozatorja. Vlijte, napolnite dozirnik z raztopino, tekočino do želene količine na indikatorski lestvici. Vstavite premični del dozirnika previdno in počasi za preprečitev predčasnega iztoka tekočine iz dozirnika. Položiti v usta male živali in počasi izpraznite v usta. PREVIDNO pri doziranju v usta, da ne pride do zadušitve z raztopino!

PREVIDNOSTNI UKREPI: pred aplikacijo zdravil vedno preveriti količino pripravljene raztopine! Pri aplikaciji vedno pazite na nagnjenost (kot) in položaj glave živali, da bo žival med aplikacijo lahko normalno požirala in s tem preprečite možnost zadušitve! Med uporabo dozatorja vedno POČASI potiskajte tekočino in s tem preprečite možnost zadušitve! UPORABA dozatorja na lastno odgovornost. V primeru težav se pred uporabo posvetujte z Vašim veterinarjem!

Gajbica0
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top