logo

Kolektivni dopust do 20.8., uporabi kodo POLETJE za -20%

Record steklenica za mleko z nastavkom in krtačo

6,14

Dostopnost: Na zalogi

Za hranjenje mladičkov/nedonošenčkov.
Večja steklenica za mleko za mačje in pasje mladiče ter druge živali. Priporočljiva potrebščina katero je dobro imeti doma pri roki kadar pričakujemo leglo mladičkov. Primerna za hranjenje in dohranjevanje novorojenih in odraščajočih mladičkov. V primeru potrebe primerna tudi za hranjenje bolnih in okrevajočih živali.

Po vsaki uporabi cucelj in steklenico očisti, uporabi le toplo vodo in priloženo ščetko za čiščenje. Redno pregleduj stanje cuclja, ob znakih uporabe ali poškodbe cucelj zamenjaj.

Šifra: R6516 Kategorija:

Tehnične lastnosti

Komplet vsebuje: plastično steklenico, dva cuclja in ščetko za čiščenje stekleničke.
Volumen stekleničke: 140 ml

Sestava

Uporaba

NAVODILA ZA UPORABO:
Konico cuclja prebodite s sterilno iglo ali vanj naredite x zarezo.

POZOR: Pomembno je, da luknja ni prevelika saj bi to otežilo pitje mleka (možnost požiranja zraka, možnost zaužitja prevelike količine tekočine naenkrat, možnost zadušitve). Pri aplikaciji vedno pazite na nagnjenost (kot) in položaj glave živali, da bo žival med aplikacijo lahko normalno požirala in s tem preprečite možnost zadušitve! Uporaba na lastno odgovornost.
Po vsaki uporabi cucelj in steklenico očistite, uporabite le toplo vodo in priloženo ščetko za čiščenje. Redno pregledujte stanje cuclja, ob znakih uporabe ali poškodbe cucelj zamenjajte.

Gajbica0
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top