Edgard&Cooper Mamljiva jagnjetina z govedino v družbi korenčka in rdeče pese

1,803,49

Edgard & Cooper, sta kosmatinčka z misijo pomagati kužkom jesti svežo hrano! Pri pripravi pasje hrane ne uporabljata mesne moke in sta prepričana, da je, nikoli ne bosta.

V konzervi najdeš svežo jagnjetino, sveže sadje, jagodičevje in vrtno zelenjavo z organskimi zelišči. Zdrave dobrine, v katerih so tudi probiotiki.

Slasten in kakovosten obrok je narejen iz svežega mesa brez kosti in drugih balastnih snovi, zato vsebuje le najboljše beljakovine. Hrana je zaradi tega zelo hranljiva in lahko prebavljiva. Vsa pakiranja so do vrha napolnjena z okusno zelenjavo, sadjem in rastlinskimi sestavinami, kar kužkom daje potrebne vitamine, minerale in antioksidante, ki jih potrebujejo, da ostanejo zdravi od smrčka do repa.

Recept brez žitaric ne vsebuje glutena, vsebuje pa naravne probiotike in je zato primeren tudi za občutljive trebuščke.

Tehnične lastnosti

Vse te dobrote so pakirane v 100 % razgradljivo in reciklirano embalažo, kar zmanjšuje splošni vpliv psa na okolje. Sveže meso lokalnih proizvajalcev zmanjšuje transport in s tem tudi ogljikov odtis.

Velikost 150g

Sestava

Kaj najdeš v Edgard&Cooper briketih?
Jagnjetina – je odličen vir beljakovin, poln pomembnih aminokislin in prehranskih maščob za vzdrževanje uravnotežene ravni energije.
Govedina – je zelo prebavljiv (in zelo okusen) vir beljakovin.
Rdeča – je neverjetno hranljiva, polna je s kalcijem, železom ter vitaminoma A in C.

Sestava: Jagnjetina | Govedina | Jabolko | Korenček | Rdeča pesa

Hranilna vrednost: beljakovine 9%, maščobe 5%, vlaknine 0.3%, surov pepel 2.2%.

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top