O nas

Pasja gajba je 100% rezultat trdega dela in nore zaljubljenosti v pasje kosmatince. Vse kar se znajde na najinih policah je preverjeno in preizkušeno. Pasja gajba ni samo trgovina, je znamka in je skupnost. Pasja gajba sva Urša in Katarina, pa najina Sarica. In še pomembnejše, Pasja gajba si ti in vsi ostali, ki verjamemo, da je vse vedno lahko še boljše, lepše, kakovostnejše. Ker si ti in tvoj kuža, to zaslužita, pa naj se sliši še tako klišejsko. Zato v vsak izdelek, ki ga najdeš na najini spletni strani in v trgovinici, 100% verjameva

Non stop se učiva, raziskujeva in preizkuševa. Hodiva po sejmih, komunicirava z veterinarji, prehrambnimi strokovnjaki in pasjimi trenerji. Najina Gajbica povezuje pasjo skupnost, saj lahko v trgovino prideš tudi samo na klepet in kavo ali po nasvet. Pripelješ kužka, da preizkusi naš kavč, ter igrače in se zdivja z Nalo, Axlom in Aksom. (Hani in Mo, sta za igro že prefini, sta le ustanoviteljici).

Nisva pa pozabili niti na kužke, ki še nimajo take sreče kot naši. S projektom Razvajam svojega in pomagam drugim namreč del dobička vsako leto podariva zavodu in fundaciji, ki nudi pomoč zapuščenim psom. (Zavetišče Horjul 2017, Zavod PIT 2018, Fundacija naš kuža 2019).

Z vsakim naročilom ali obiskom v trgovinici, poskrbiš da potiho zacepetamo od sreče in si damo »high five«, ker lahko Pasjo gajbo delimo s teboj.

Nakupovalna gajba
Scroll to Top