Edgard&Cooper Slastna losos in postrv v družbi rdeče pese in jabolka

1,803,49

Edgard & Cooper, sta kosmatinčka z misijo pomagati kužkom jesti svežo hrano! Pri pripravi pasje hrane ne uporabljata mesne moke in sta prepričana, da je, nikoli ne bosta.

Slasten in kakovosten obrok je narejen iz svežega mesa brez kosti in drugih balastnih snovi, zato vsebuje le najboljše beljakovine. Hrana je zaradi tega zelo hranljiva in lahko prebavljiva. Vsa pakiranja so do vrha napolnjena z okusno zelenjavo, sadjem in rastlinskimi sestavinami, kar kužkom daje potrebne vitamine, minerale in antioksidante, ki jih potrebujejo, da ostanejo zdravi od smrčka do repa. Recept brez žitaric ne vsebuje glutena, vsebuje pa naravne probiotike in je zato primeren tudi za občutljive trebuščke.

Tehnične lastnosti

Velikost :

150g

Vse te dobrote so pakirane v 100 % razgradljivo in reciklirano embalažo, kar zmanjšuje splošni vpliv psa na okolje. Sveže meso lokalnih proizvajalcev zmanjšuje transport in s tem tudi ogljikov odtis.

Sestava

V konzervi najdeš svežega lososa in purana, sveže sadje, jagodičevje in vrtno zelenjavo z organskimi zelišči. Zdrave dobrine, v katerih so tudi probiotiki.

Sestava:

150g: puran 46 %, losos 10 %, korenje 2 %, grah 2 %, minerali, jabolko 1 %, rdeča pesa 1 %, peteršilj (posušen) 0,1 %, koper (posušen) 0,1 %

Losos – je okusen, lahko prebavljiva beljakovina (za zdrave mišice) in omega 3 (za mehko sijočo dlako).

Rdeča pesa – je neverjetno hranljiva, polna s kalcijem, železom ter vitaminoma A in C.

Jabolko – je bogato s pomembnimi antioksidanti, vključno s vitaminom C.

Hranilna vrednost: beljakovine 9%, maščobe 5%, vlaknine 0.3%, surov pepel 2.2%.

Uporaba

Hraniti po navodilih na artiklu.

Nakupovalna gajba
Scroll to Top