logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Ferplast Box Superior - kovinski boks

Ferplast

76,99142,49

SKU SBOX Categories ,

Ferplast Box Superior – kovinski boks za psa za uporabo doma in v avtomobilu. Super, ko domov pripelješ mladička in ga, kadar je sam, zaradi njegove varnosti, zapreš v boks.  Boks je čvrst in zračen. Kužki ga največkrat dojemajo kot svoje varno mesto, kamor se odpravijo na počitek ali pa, ko si želijo malo miru.

Kategorije ,

Velikost:

S (77x51x55)

L (107x77x73,5)

Kovinski boks Ferplast Superior odlikuje kvalitetna in premišljena izdelava, z enostavnim postopkom razstavljanja in sestavljanja. Priročna vratca, ki so zaradi boljše varnosti tudi ojačana, bodo poskrbela za izboljšano uporabnost, tako doma, kot tudi v avtomobilu. Za lažje premikanje po stanovanju, pa so boksu priložena tudi 4 plastična koleščka, s katerimi lahko prazen boks enostavno premikamo. Ima odprtino tudi na zgornji strani boksa. Na dnu je še plastično pralno dno, na katero se položi kužkova najljubša blazina. Plastično dno z odtokom za vlago.

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.