Gina’s Woofs večnamenski povodec Leafy

29,95

Dostopnost: Samo še 2 na zalogi

En povodec. 10 načinov uporabe.  
Večnamenski povodci Gina’s Woofs z nastavljivimi dolžinami za deset praktičnih načinov uporabe: za trening, sprehod, tek, hojo ob nogi, sprehod z dvema psoma, s prostimi rokami in drugače.
Še bolj kot igro imajo psi radi svojo varnost. Mi pa njihovo. S Terrazzo povodcem je vajina varnost odeta v barve enega od štirih elementov, ki ga imamo najraje: vodo. Ni ravno 50 odtenkov modre, jih je pa dovolj, da se bodo na vašega najboljšega prijatelja na sprehodu lepili pogledi.

Tehnične lastnosti

Velikost:
Dolžina: 110 – 220 cm
Širina: 2 cm

Prednosti: 

  • Osem nastavljivih dolžin: od 110 cm do 220 cm 
  • 10+ načinov uporabe 
  • Z mehkim in vzdržljivim ročajem
  • Tudi za sprehod dveh psov
  • Z okoljskim certifikatom OEKO-TEX® Standard 100 

VARNOST: Dodali smo ročaj za hiter prijem. 
Povodcu smo dodali tudi ročaj, ki ti omogoča hitro in popolno kontrolo nad psom v nepredvidljivih situacijah. Ročaj je mehek, obstojen in ne reže v dlan. Širina pasu je 2 centimetra.

Sestava

Hitro sušeč OEKO-TEX poliester, cinkova zlitina

Uporaba

Enostavno vzdrževanje.
Povodec je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Opereš ga lahko ročno ali v pralnem stroju na 60 °C. Zaponke so kovinske in z odličnimi fizikalnimi lastnostmi. Ne marajo pa preslane vode, zato jih za dolgoživost po namakanju v morju vedno hitro speri s čisto vodo.

NASVET: V pralnem stroju povodec operi skupaj z brisačo ali v vreči za pranje perila, da preprečiš udarjanje zaponk ob boben. Prepogosto pranje v stroju je sicer potratno z vodo in energijo. Priporočamo sprotno in ročno čiščenje posameznih madežev, ki je tudi boljše za obstojnost pasje opreme, ter sušenje na zraku ne v sušilnem stroju. 

Nakupovalna gajba
Gina’s Woofs večnamenski povodec Leafy
29,95

Dostopnost: Samo še 2 na zalogi

Scroll to Top