logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Jelenov rog polovica

Hirschalm

8,9920,99

SKU KAUSTIXROGPOL Categories , ,

Jelenji rog je zelo trdna in naravna “žvečilka”, psi ga imajo zelo radi, saj je v njem skrit kostni mozeg, ki ga psi obožujejo. Ker je rog prerezan na polovico, je kostni mozeg kužkom bolj dosegljiv in zato rog še raje grizejo. Jelenji rog je primeren za vse pse, pri žvečenju ne razpade na manjše delčke in ne postane lepljiv, tako da je super tudi za uporabo v stanovanju. Jelenji rogovi so čisto naravni in primerni tudi za alergike.

Kategorije , ,

Velikosti:

-S: 50g

– M: 80g

– L: 120g

– XL: 160g

Rogovje sestavlja približno 54 % kalcija, ki je potreben za trdne kosti in približno 44 % organskih snovi, v katerih so bogati minerali. Rogovje živečih Rjavih jelenov je zbrano v Avstriji. Je trpežno, brez vonja, nelepljivo.

Sestava: 100% rogovje jelena

V tem izdelku ni dodanih umetnih barvil, ojačevalcev okusa, arom ali konzervansov. 

Z žvečenjem si psi čistijo zobne obloge, ohranjajo zdrave dlesni, preprečujejo nastanek zobnih nečistoč in krepijo čeljustne mišice. Med žvečenjem pa se kužatom tudi sprošča hormon sreče.

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.