LickiMat® Soother + Peanut Butter

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Arašidovo maslo in LickiMat® sta dobitna kombinacija za zaposlitev psa.

1x LickiMat®: Podloga na katero namažeš kužkov najljubši priboljšek! Ne samo, da kuža pri lizanju 100% uživa, ampak ga lizanje izboklinic na podlagi tudi umiri. LickiMat je super rešitev! Med tem ko se bo tvoj kuža zabaval z okusnimi dobrotami, mu lahko ti urediš krempeljčke ali pa ga celo skopaš. Podloga stimulira tudi proizvajanje sline in s tem pripomore k zdravi prebavi psa.

1x Arašidovo maslo-peanut butter fot nut dogs: Arašidovo maslo brez dodatkov, brez soli in sladkorja enostavno namažemo na LickiMat, pes pa se bo z lizanjem zaposlil. Ali veš da lizanje na psa deluje anti stresno? V maslu iz oreščkov najdemo zdrave maščobe – takšne, kot jih najdemo v olivnem olju. Je pravi mali pozitivec, saj vsebuje celo vrsto vitaminov: vitamin E, fosfor, magnezij, železo, tudi baker. Dobro učinkuje na zdravje kože in dlake, kar je še posebej pomembno v spomladanskem in jesenskem času.

Tehnične lastnosti

Lickimat:
Velikost: 20.3cm x 20.3cm x 0.6cm
Izdelek je primeren za vse starosti in velikosti kužkov pa tudi za mačke. 

Peanut Butter
Velikost 300g

Sestava

Arašidovo maslo – Peanut butter fot nut dogs:

Sestavine: 100 % Arašidi

Prehranski podatki na 100 g
Energijska vrednost 614 kcal
Maščobe 48,2 g
Od tega Nenasičene Maščobe 6.2 g
Ogljikovi Hidrati 18,2 g
Od tega Sladkorji 8,6 g
Prehranske Vlaknine 6,4 g
Beljakovine 23,7 g

Peanut butter hranimo na sobni temperaturi do 25 °C. Tako ohranimo večjo mazljivost masla. Pes naj ima na voljo zadostno količino vode.

Uporaba

Ko bi rad psu postrigel nohtke ali pa mu očistil ušeska ti pri tem lahko pomaga LickiMat, nanj namažeš arašidovo maslo, prins pastico ali njemu najljubši mehkejši priboljšek in ga s tem zamotiš, vmes pa mu hitro postrižeš nohtke ali se mirno odpraviš po nujnih opravkih.

Nakupovalna gajba
Scroll to Top