logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

LickiMat® Soother + Peanut Butter

LickiMat®Pasja gajba

LickiMat® - SOOTHER

Podloga na katero namažeš kužkov najljubši priboljšek in z njo poskrbiš za manj stresno življenje. LickiMat® – SOOTHER je super rešitev! Med tem ko se bo tvoj kuža zabaval z okusnimi dobrotami boš ti lahko opravil nujno potrebno nego ali pa se brez skrbi odpravil v službo/trgovino. Podloga tudi stimulira proizvajanje sline in s tem pripomore k zdravi prebavi psa.

Izdelek je primeren za vse starosti in velikosti kužkov pa tudi za mačke.

Oranžna
Zelena
turkizna
roza

Arašidovo maslo - Peanut butter for nut dogs

Pozor, na tole arašidovo maslo so psi nori! 🙂

Arašidovo maslo lahko uporabljamo kot priboljšek, z njim namažemo igračo ali pa spečemo najboljše domače pasje piškote.

V maslu iz oreščkov najdemo zdrave maščobe - takšne, kot jih najdemo v olivnem olju. Je pravi mali pozitivec, saj vsebuje celo vrsto vitaminov: vitamin E, fosfor, magnezij, železo, tudi baker. Dobro učinkuje na zdravje kože in dlake, kar je še posebej pomembno v spomladanskem in jesenskem času.

Na zalogi

This product is currently unavailable.
SKU LMSPB Categories , ,

Arašidovo maslo in LickiMat® sta dobitna kombinacija za zaposlitev psa.

1x LickiMat®: Podloga na katero namažeš kužkov najljubši priboljšek! Ne samo, da kuža pri lizanju 100% uživa, ampak ga lizanje izboklinic na podlagi tudi umiri. LickiMat je super rešitev! Med tem ko se bo tvoj kuža zabaval z okusnimi dobrotami, mu lahko ti urediš krempeljčke ali pa ga celo skopaš. Podloga stimulira tudi proizvajanje sline in s tem pripomore k zdravi prebavi psa.

1x Arašidovo maslo-peanut butter fot nut dogs: Arašidovo maslo brez dodatkov, brez soli in sladkorja enostavno namažemo na LickiMat, pes pa se bo z lizanjem zaposlil. Ali veš da lizanje na psa deluje anti stresno? V maslu iz oreščkov najdemo zdrave maščobe – takšne, kot jih najdemo v olivnem olju. Je pravi mali pozitivec, saj vsebuje celo vrsto vitaminov: vitamin E, fosfor, magnezij, železo, tudi baker. Dobro učinkuje na zdravje kože in dlake, kar je še posebej pomembno v spomladanskem in jesenskem času.

Lickimat:
Velikost: 20.3cm x 20.3cm x 0.6cm
Izdelek je primeren za vse starosti in velikosti kužkov pa tudi za mačke. 

Peanut Butter
Velikost 300g

Arašidovo maslo – Peanut butter fot nut dogs:

Sestavine: 100 % Arašidi

Prehranski podatki na 100 g
Energijska vrednost 614 kcal
Maščobe 48,2 g
Od tega Nenasičene Maščobe 6.2 g
Ogljikovi Hidrati 18,2 g
Od tega Sladkorji 8,6 g
Prehranske Vlaknine 6,4 g
Beljakovine 23,7 g

Peanut butter hranimo na sobni temperaturi do 25 °C. Tako ohranimo večjo mazljivost masla. Pes naj ima na voljo zadostno količino vode.

Ko bi rad psu postrigel nohtke ali pa mu očistil ušeska ti pri tem lahko pomaga LickiMat, nanj namažeš arašidovo maslo, prins pastico ali njemu najljubši mehkejši priboljšek in ga s tem zamotiš, vmes pa mu hitro postrižeš nohtke ali se mirno odpraviš po nujnih opravkih.

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.