Prins Procare Grainfree Skin&Coat 3kg

28,95

Dostopnost: Na zalogi

Prins Procare Grainfree Skin&Coat hladnostiskane pelete, priporočamo za odrasle pse vse pasem za spodbujanje zdravega, svetlečega kožuha in zdrave kože. Peleti so priporočljivi tudi za pse ki ne potrebujejo visoko energijske prehrane in tiste ki so intolerantni na žitarice. Zaradi posebne priprave peleti ohranjajo najboljše kakovosti dodatnih hranil.

Grainfree linija hladnostiskanih peletov je namenjena psom vseh pasem, super je za pse, ki so občutljivi na žitarice, saj jih ta linija ne vsebuje. Namesto žit boste v tej liniji našli krompir, grah in tapioko.

100% naravno: Vsi izdelki Prins so 100% naravni in niso testirani na živalih. Podjetje Prins ne uporablja umetnih arom, barvil, ali ojačevalcev okusa.

Ne veš kaj je hladno stiskana hrana? Preberi si na najinem blogu KLIKNI TUKAJ ali pa si poglej posnetek na najinem youtube kanalu KLIKNI TUKAJ.

Tehnične lastnosti

Hladnostiskani peleti so popolna hrana za psa, dnevni obrok je najboljše da razdelimo na 2-3 manjše obroke, ki jih enakomerno razdelimo čez dan. Pes naj ima vedno na voljo dovolj sveže pitne vode.

Sestava:

dehidrirana perutnina, krompirjev škrob, grah, tapioka, živalska maščoba (govedina), cikorija, beljakovinski hidrolizat, maltodekstrin, hemoglobin, laneno olje (1,0 %), lososovo olje  (1,0 %), rastlinske vlaknine, kvasni hidrolizat,  minerali (kalijev klorid), sončnično olje, lecitin, frukto oligosaharidi (FOS) (400 mg).

Analitske sestavine:
vlaga  9,0 %, surove beljakovine 24,0 %, surova maščoba 12,0 %, surovi pepel 7,0 %, surova vlaknina 2,5 %.

Minerali:
kalcij 1,3 %, fosfor 0,9 %, kalij 0,6 %, magnezij 0,1 %, natrij 0,4 %.

Dodatki/kg:
nutritivni dodatki: vitamin A (retinol acetat) 15.000IE, vitamin D (holekalciferol) 1500IE, vitamin E (alfa-tokoferol acetat) 100 mg, železo (železov sulfat monohidrat) 50 mg, jod (kalijev jodid) 1 mg, baker (bakrov sulfat pentahidrat) 10 mg, mangan (manganov oksid) 35 mg, cink (cinkov sulfat monohidrat) 100 mg, selen (natrijev selenit) 0,3 mg. Vsebuje naravne antioksidante (ekstrakte, bogate s  tokoferolom) in  konzervanse.

Priporočen dnevni vnos:

[[{“fid”:”17299″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Dnevni vnos hrane za psa”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Dnevni vnos hrane za psa”,”external_url”:””},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Dnevni vnos hrane za psa”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Dnevni vnos hrane za psa”,”external_url”:””}},”attributes”:{“alt”:”Dnevni vnos hrane za psa”,”title”:”Dnevni vnos hrane za psa”,”style”:”height:309px width:350px”,”class”:”file-default media-element”,”data-delta”:”1″}}]]

Sestava

Uporaba

Nakupovalna gajba
Prins Procare Grainfree Skin&Coat 3kg
28,95

Dostopnost: Na zalogi

Scroll to Top