Wow briketi Govedina z jabolki in rdečo peso

7,9939,99

Wow naravna suha hrana za pse brez žit z govedino, jabolki in rdečo peso. Primerna za odrasle pse od 1 leta starosti naprej ne glede na pasmo.

Uravnotežen recept z veliko sveže govedine zagotavlja tvojemu štirinožnemu prijatelju vsa pomembnahranila in vitamine in je primeren tudi za pse z občutljivo prebavo.

Tehnične lastnosti

Lastnosti:
– vsebujejo veliko količino svežega mesa
– ne vsebujejo žit
– brez barvil, arom in konzervansov
– brez soje, kostne moke ali klavničnih odpadkov
– brez testiranja na živalih
– 100% reciklirana embalaža

Velikost (na voljo v dveh različnih pakiranjih):
– 1kg
– 6kg

Sestava

Vse te dobrote so pakirane v 100 % razgradljivo in reciklirano embalažo, kar zmanjšuje splošni vpliv psa na okolje. Sveže meso lokalnih proizvajalcev zmanjšuje transport in s tem tudi ogljikov odtis.

Sestava: goveje meso 42% (sveža govedina 25%, goveje beljakovine sušene 17%), krompir, grah, sladki krompir, goveja maščoba, pesna pulpa (razsladkorjena), repično olje, špinača, rdeča pesa, laneno seme, korenje, zelišča, psilij, jabolka, juka schidigera, minerali, FOS 0,1 % in MOS 0,1 %.

Hranilna vrednost: surove beljakovine 26%, surove maščobe 15%, surovi pepel 7%, surove vlaknine 2,5%, kalcij 1%, fosfor 0,75%, omega 6 1%, omega 3 0,5%.

 

Ali si vedel?
Govedina ponuja zares veliko beljakovinsko porcijo. Vsebuje tudi biološko uporabno železo, vitamin B12 in veliko drugih vitalnih snovi.
Jabolka so odličen vir vitamina A in C ter vlaknin za tvojega psa. Vsebujejo malo beljakovin in in maščob.
Rdeča pesa krepi imunski sistem, spodbuja apetit ter lajša prebavne težave.

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top