Wow briketi Jagnjetina z žajbljem in sladkim krompirjem

7,9939,99

Wow naravna suha hrana za pse brez žit z jagnjetino, žajbljem in sladkim krompirjem. Primerna za odrasle pse od 1 leta starosti naprej ne glede na pasmo.

Uravnotežen recept z veliko sveže jagnjetine zagotavlja tvojemu štirinožnemu prijatelju vsa pomembna hranila in vitamine in je primeren tudi za pse z občutljivo prebavo.

Tehnične lastnosti

Lastnosti:
– vsebujejo veliko količino svežega mesa
– ne vsebujejo žit
– brez barvil, arom in konzervansov
– brez soje, kostne moke ali klavničnih odpadkov
– brez testiranja na živalih
– 100% reciklirana embalaža

Velikost (na voljo v dveh različnih pakiranjih):
– 1kg
– 6kg

Sestava

Vse te dobrote so pakirane v 100 % razgradljivo in reciklirano embalažo, kar zmanjšuje splošni vpliv psa na okolje. Sveže meso lokalnih proizvajalcev zmanjšuje transport in s tem tudi ogljikov odtis.

Sestava: Jagnjetina 46 % (sveža jagnjetina 28 %, jagnjetine posušene 18 %), krompir, grah, sladki krompir, perutninska maščoba, pesna pulpa (razsladkorjena), špinača, lososovo olje, laneno seme, pesa, zelišča, kamilica, žajbelj, korenje, juka schidigera, minerali, FOS 0,1 % in MOS 0,1 %.

Hranilna vrednost: surove beljakovine 25 %, surove maščobe 16 %, surovi pepel 8,7 % surove vlaknine 3 %, kalcij 1,7 %, fosfor 1,1 % omega 6 1,7 %, omega 3 0,5 %.

Ali si vedel?
Jagnjetina je izredno okusna, zato jo večina psov obožuje, obenem pa je lahko prebavljiva (zlasti v primerjavi z govedino), zato ne obremenjuje želodca in prebave, niti pri občutljivih psih.
Žajbelj je izreden pomočnik pri različnih infekcijah, prehladih, za čiščenje ran in odrgnin zaradi svojih antiseptičnih lastnosti. Je tudi močan antioksidant.
Sladki krompir je vir vitaminov B6, A in C, kalija in železa. Predvsem kalij je odličen za ohranjanje mišične funkcije. s sladkim krompirjem pa tudi zaščitimo psa pred srčnimi boleznimi.

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top