Wow briketi Perutnina s korenjem in rdečo peso

7,9939,99

Wow naravna suha hrana za pse brez žit s perutnino, korenjem in rdečo peso. Primerna za mladičke od 2-12meseca starosti.

Uravnotežen recept z veliko sveže perutnine zagotavlja tvojemu štirinožnemu prijatelju vsa pomembna hranila in vitamine in je primeren tudi za pse z občutljivo prebavo.

Tehnične lastnosti

Lastnosti:
– vsebujejo veliko količino svežega mesa
– ne vsebujejo žit
– brez barvil, arom in konzervansov
– brez soje, kostne moke ali klavničnih odpadkov
– brez testiranja na živalih
– 100% reciklirana embalaža

Velikost (na voljo v dveh različnih pakiranjih):
– 1kg
– 6kg

Sestava

Vse te dobrote so pakirane v 100 % razgradljivo in reciklirano embalažo, kar zmanjšuje splošni vpliv psa na okolje. Sveže meso lokalnih proizvajalcev zmanjšuje transport in s tem tudi ogljikov odtis.

Sestava: Perutnina in losos 49,5 % (sveži piščanec 25 %, posušene perutninske beljakovine 16,5 %, posušene puranje beljakovine 4 %, posušene beljakovine lososa 4 %), krompir, grah, perutninska maščoba, sladki krompir, pesna pulpa (razsladkorjena), špinača, lososovo olje, rdeča pesa, laneno seme, zelišča, psilij, korenje, juka schidigera, minerali, FOS 0,1 % in MOS 0,1 %.

Hranilna vrednost: surove beljakovine 30%, surove maščobe 17%, surovi pepel 7%, surove vlaknine 2,5 %, kalcij 1,4 %, fosfor 0,95 %, omega 6 2 %, omega 3 0,8 %.

Ali si vedel?
Piščanec je odličen vir beljakovin, vitaminov in mineralov, ki jih potrebuje prehrana tvojega psa.
Korenje bogat z vlakninami in vsebuje malo kalorij. Vsebuje tudi vitamin A, ki je nujen za rast kosti in močan imunski sistem. Prav tako pa je zelo dober tudi za pasji vid.
Rdeča pesa krepi imunski sistem, spodbuja apetit ter lajša prebavne težave.

Uporaba

Nakupovalna gajba
Wow briketi Perutnina s korenjem in rdečo peso
7,9939,99
Scroll to Top