Wow briketi Piščanec s špinačo in brusnicami

7,9939,99

Wow naravna suha hrana za pse brez žit s piščancem, špinačo in brusnicami. Primerna za odrasle pse od 1 leta starosti naprej ne glede na pasmo.

Uravnotežen recept z veliko svežega piščanca zagotavlja tvojemu štirinožnemu prijatelju vsa pomembna hranila in vitamine in je primeren tudi za pse z občutljivo prebavo.

Tehnične lastnosti

Lastnosti:
– vsebujejo veliko količino svežega mesa
– ne vsebujejo žit
– brez barvil, arom in konzervansov
– brez soje, kostne moke ali klavničnih odpadkov
– brez testiranja na živalih
– 100% reciklirana embalaža

Velikost (na voljo v dveh različnih pakiranjih):
– 1kg
– 6kg

Sestava

Vse te dobrote so pakirane v 100 % razgradljivo in reciklirano embalažo, kar zmanjšuje splošni vpliv psa na okolje. Sveže meso lokalnih proizvajalcev zmanjšuje transport in s tem tudi ogljikov odtis.

Sestava: perutnina 43% (sveži piščanec 25%, perutninske beljakovine posušene 18%), krompir, sladki krompir, grah, perutninska maščoba, pesa celuloza (razsladkorjena), špinača, rdeča pesa, laneno seme, lososovo olje, zelišča, morske alge, korenje, brusnice, juka schidigera, minerali, FOS 0,1 % in MOS 0,1 %.

Hranilna vrednost: Surove beljakovine 25%, surove maščobe 15%, surovi pepel 6%, surove vlaknine 3%, kalcij 1,1%, fosfor 0,75%, omega 6 2%, omega 3 0,5%.

 

Ali si vedel?
Piščanec je odličen vir beljakovin, vitaminov in mineralov, ki jih potrebuje prehrana tvojega psa.
Špinača je zelenjava polna vlaknin, železa, kalija, kalcija in vitaminov. prav zaradi visoke vsebnosti železa je popolna zelenjava za slabokrvne pse.
Brusnice so dobre za upravljanje črevesja in imunskega sistema, pomagajo nadzorovati okužbe sečil, kakor tudi pripomorejo k upočasnitvi rasti rakavega tumorja. Pripomorejo k preprečevanju diabetesa.

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top