Wow briketi Riba s špinačo in sladkim krompirjem

7,9939,99

Wow naravna suha hrana za pse brez žit z ribo, špinačo in sladkim krompirjem. Primerna za odrasle pse od 1 leta starosti naprej ne glede na pasmo.

Uravnotežen recept z veliko sveže ribe zagotavlja tvojemu štirinožnemu prijatelju vsa pomembna hranila in vitamine in je primeren tudi za pse z občutljivo prebavo.

Tehnične lastnosti

Lastnosti:
– vsebujejo veliko količino svežega mesa
– ne vsebujejo žit
– brez barvil, arom in konzervansov
– brez soje, kostne moke ali klavničnih odpadkov
– brez testiranja na živalih
– 100% reciklirana embalaža

Velikost (na voljo v dveh različnih pakiranjih):
– 1kg
– 6kg

Sestava

Vse te dobrote so pakirane v 100 % razgradljivo in reciklirano embalažo, kar zmanjšuje splošni vpliv psa na okolje. Sveže meso lokalnih proizvajalcev zmanjšuje transport in s tem tudi ogljični odtis.

Sestava: ribe 45% (svež losos 25%, beljakovine lososa posušene 10%, beljakovine postrvi posušene 10%), krompir 22%, grah, sladki krompir 8%, perutninska maščoba, lososovo olje, pesna kaša (razsladkorna), špinača 1,2%, rdeča pesa 0,8%, laneno seme, korenje 0,1%, zelišča, morske alge 0,1%, yucca schidigera, minerali, FOS 0,1%, MOS 0,1%.

Hranilna vrednost: surove beljakovine 26%, surove maščobe 15%, surovi pepel 7%, surove vlaknine 2,5%, kalcij 1%, fosfor 0,75%, omega 6 1%, omega 3 0,5%.

 

Ali si vedel?
Losos je zdrav vir omega 3 maščobnih kislin, ki skrbijo za zdrav in sijoč kožuh tvojega ljubljenčka in krepijo njegov imunski sistem.
Špinača je zelenjava polna vlaknin, železa, kalija, kalcija in vitaminov. Prav zaradi visoke vsebnosti železa je popolna zelenjava za slabokrvne pse.
Sladki krompir je vir vitaminov B6, A in C, kalija in železa. predvsem kalij je odličen za ohranjanje mišične funkcije. S sladkim krompirjem pa tudi zaščitimo psa pred srčnimi boleznimi.

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top