Edgard&Cooper Govedina v družbi rdeče pese, brokolija in hruške

1,803,49

Edgard & Cooper, sta kosmatinčka z misijo pomagati kužkom jesti svežo hrano! Pri pripravi pasje hrane ne uporabljata mesne moke in sta prepričana, da je, nikoli ne bosta.

Slasten in kakovosten obrok je narejen iz svežega mesa brez kosti in drugih balastnih snovi, zato vsebuje le najboljše beljakovine. Hrana je zaradi tega zelo hranljiva in lahko prebavljiva. Vsa pakiranja so do vrha napolnjena z okusno zelenjavo, sadjem in rastlinskimi sestavinami, kar kužkom daje potrebne vitamine, minerale in antioksidante, ki jih potrebujejo, da ostanejo zdravi od smrčka do repa. Recept brez žitaric ne vsebuje glutena, vsebuje pa naravne probiotike in je zato primeren tudi za občutljive trebuščke.

Tehnične lastnosti

Velikost :

400g

Vse te dobrote so pakirane v 100 % razgradljivo in reciklirano embalažo, kar zmanjšuje splošni vpliv psa na okolje. Sveže meso lokalnih proizvajalcev zmanjšuje transport in s tem tudi ogljikov odtis.

Sestava

V konzervi najdeš svežo govedino, sveže sadje, jagodičevje in vrtno zelenjavo z organskimi zelišči. Zdrave dobrine, v katerih so tudi probiotiki.

Sestava: Govedina | Brokoli | Hruška | Rdeča pesa

Govedina – je zelo prebavljiv (in zelo okusen) vir beljakovin.

Brokoli – je odličen vir vitaminov K in C, dober vir folatov (folne kisline).

Hruška – je sladki vir kalija, vitamina C, vitamina K in vlaknin.

Rdeča pesa – je neverjetno hranljiva, polna je s kalcijem, železom ter vitaminoma A in C.

Hranilna vrednost: beljakovine 9.5%, maščobe 5.5%, vlaknine 0.3%, surov pepel 2.2%.

Uporaba

Nakupovalna gajba
Edgard&Cooper Govedina v družbi rdeče pese, brokolija in hruške
1,803,49
Scroll to Top