logo

Kolektivni dopust do 20.8., uporabi kodo POLETJE za -20%

Canagan Dog British Beef 400g

3,69

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Canagan British Beef je popolna vlažna hrana za pse, ki vsebuje sveže meso in predstavlja poln, okusen in hranljiv obrok za vašega psa. Popolna uravnotežena hrana za odrasle pse brez žit.

Šifra: CWB Kategorije: , ,
, ,

Tehnične lastnosti

Skozi tisočletja sta se človek in pes razvijala drug ob drugem, skupaj sta živela, lovila in varovala drug drugega v edinstvenem zavezništvu. Canagan (stare keltska beseda za volka) je bil ustvarjen v počastitev tega odnosa.

Vsi psi so neposredni potomci sivih volkov, ki so jih udomačili naši starodavni predniki, njihove prehranske potrebe pa so ostale nespremenjene do današnjega dne.

Canagan hrana poskrbi za idealen vnos živalskih beljakovin in zelenjave ter koristnih zelišč. Vsaka sestavina je skrbno izbrana, vsebuje optimalno hranilno vrednost, je lahko prebavljiva in okusna.

Velikost:
400g

Sestava

Sestava:
sveže pripravljena govedina brez kosti (65%), sladek krompir, ekološko korenje, ekološki grah, ekološki brokoli, vitamini in minerali, zelenoustna školjka (vir glukozamin 100mg/kg), lososovo olje, ekološka jabolka, ekološka špinača, morske alge, peteršilj, juka, šipek, kopriva, ognjič, brest, janež, poprova meta, rožmarin.

Uporaba

Za koga je hrana primerna?
Primerno za pse, starejše od 3 mesecev.

Gajbica0
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top