Edgard&Cooper Sveža divjačina z raco, jabolkom, rdečo peso, hruško in borovnicami

8,9623,99

Edgard & Cooper, sta kosmatinčka z misijo pomagati kužkom jesti svežo hrano! Pri pripravi pasje hrane ne uporabljata mesne moke in sta prepričana, da je, nikoli ne bosta.

Slasten in kakovosten obrok je narejen iz svežega mesa brez kosti in drugih balastnih snovi, zato vsebuje le najboljše beljakovine. Hrana je zaradi tega zelo hranljiva in lahko prebavljiva. Vsa pakiranja so do vrha napolnjena z okusno zelenjavo, sadjem in rastlinskimi sestavinami, kar kužkom daje potrebne vitamine, minerale in antioksidante, ki jih potrebujejo, da ostanejo zdravi od smrčka do repa. Recept brez žitaric ne vsebuje glutena, vsebuje pa naravne probiotike in je zato primeren tudi za občutljive trebuščke.

Tehnične lastnosti

Velikost (na voljo v dveh različnih pakiranjih):
700g
2,5kg

Vse te dobrote so pakirane v 100 % razgradljivo in reciklirano embalažo, kar zmanjšuje splošni vpliv psa na okolje. Sveže meso lokalnih proizvajalcev zmanjšuje transport in s tem tudi ogljikov odtis.

Sestava

V briketih najdeš svežo divjačino, sveže sadje, jagodičevje in vrtno zelenjavo z organskimi zelišči. Zdrave dobrine, v katerih so tudi probiotiki.

Sestava: Divjačina | Raca | Jabolko | Hruška | Rdeča pesa | Borovnice | Laneno seme | Lososovo olje
Raca – je odličen svež vir beljakovin, ki pomaga oblikovati in vzdrževati mišice.
Jabolko – je bogato s pomembnimi antioksidanti, vključno s vitaminom C.
Hruška – je sladki vir kalija, vitamina C, vitamina K in vlaknin.
Lanena semena – so polne omega 3 maščob, ki pomagajo ohranjati kožo in dlako vašega štirinožnega prijatelja v brezhibni kondiciji.
Lososovo olje – je polno omega 3 maščobnih kislin, kar je super za zdrav in sijoč kožuh.

Hranilna vrednost: beljakovine 25%, maščobe 15%, vlaknine 3%, surov pepel 8.4%, omega-6 1.45%, omega-3 0.8%.

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top