Lily’s Kitchen – Organic Chicken and Spelt Supper for dogs 150g

2,19

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Popoln recept iz lokalno pridelanih organskih sestavin za okusen in polnovreden moker obrok. Recept je certificirano organski in ne vsebuje umetnih sestavin ali konzervansov, zaradi česar je še posebej primeren za občutljive pse.

V hrani je le sveže meso brez živalskih ostankov, kadavrov in derivatov, brez gensko spremenjenih organizmov, brez umetnih konzervansov, barvil, ojačevalcev okusa in sladil. Brez pšenice, koruze in soje. Hrana vsebuje le pravo sveže meso, cela zrna, zelišča – korenine, rože, sadje in zelenjavo, ki ustvarijo polnovreden in lahko prebavljiv obrok za naše kužke.

Certificirano holistično, poleg tega pa je Lily’s Kitchen organic linija tudi BIO certificirana (organska domača sveža zelenjava in sadje). Proizvedeno v EU.

Tehnične lastnosti

Zakaj izbrati Lily’s Kitchen hrano?
Edinstvena, biološko primerna in polnovredna hrana ne vsebuje nobenih polnil, umetnih aditivov in predelane mesne moke, pač pa le 100% naravne sestavine najvišje kakovosti. Brez žit, koruze in soje. Pri proizvodnji je uporabljena le cela zelenjava in sadje – tako se ustvari okusna in prebavljiva hrana za pse.

Velikost: 
150g

Sestava

Kaj vse najdemo v hrani?
Sestava:
Organsko piščančje meso 30 %, organska svinjina 10 %, organski puran 10 %, organsko korenje, organski grah, organska pira, botanična zelišča: organska lucerna, organska plezajoča lakota, organska spirulina, morske alge (organsko odobrene), vitamini in minerali.

Analiza (Povprečne vrednosti na 100 g):
Surove beljakovine 10 %, surova olja in maščobe 5 %, surova vlaknina 0.3 %, surov pepel 2.7 %, vlaga 82 %.

V hrani nikoli ne boste našli:
Umetnih aditivov, predelanega mesa, kostne in mesne moke, soje, pšenice ali koruze, gensko spremenjenih organizmov.

Uporaba

Za koga je hrana primerna?
Primerno za pse, starejše od 3 mesecev.

Nakupovalna gajba
Scroll to Top