logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Flexi New Comfort L Trak 8m

Flexi

28,90

Gremo na sprehod v naravo in namesto navadnega povodca vzemimo Flexi New Comfort povodec, ki kužku omogoča več prostosti in neomejeno raziskovanje.

Kategorije , ,

Velikost:

L: dolžina vrvi 8 m, primerno za pse nad 28kg

Flexi je dolg zložljiv pasji povodec, ki kužku omogoča več svobode gibanja na sprehodu. Odlikuje ga dolga, a kompaktna široka vrv, ki zadrži tudi najmočnejše kužke. Zavorni sistem povodca pa poskrbi, da lahko prilagodimo in zadržimo željeno dolžino povodca.

Pametni mehanizem v Flexi povodcih poskrbi, da je vrv vedno dovolj napeta. Ko se ti kuža približuje/oddaljuje se bo povodec sam odvil oz. zložil v ohišje. Na ohišju je zavorni sistem, ki deluje ob pritisku na gumb. Poleg tega, da zavorni sistem poskrbel, da kužka lahko ustaviš kadarkoli, z njim tudi uravnavaš željeno dolžino povodca.

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.