logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Zee.dog povodec Ruff Forest S

Zee.dog

32,40

Ni na zalogi

Žal željenega izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši elektronski naslov in bodi med prvimi obveščenimi, ko prejmemo novo zalogo.

SKU 7898582500789 Categories , ,

Zee.dog povodec Ruff je bil izglasovan za najboljši povodec na svetu s strani organizacije Pet Product News International. Ublaži vse nepričakovane potege in z mehkim neoprenom v notranjosti ročaja poskrbi za prijetne sprehode.
Hud k pes!

Velikost:
small:
– širina 2,3cm
– dolžina 122cm

large:
– širina 2,55cm
– dolžina 80cm

Zee.Dog podarja 1% svojega izkupička zavetiščem, ki ne prejemajo državne podpore in se financirajo sami s pomočjo donacij

Narejen je iz trpežnega blaga, gumjaste lobanje, ki ščiti šive in gumjastega dela za nepričakovane potege. V ročaju se skriva mehek neopro za dodatno udobje. Za pripenjanje pa uporabiš železni kavelj, ki se vrti za 360 stopinj in varnostno zaklene.

Ruff povodec je designerski čudež, sestavljen iz blažilca šokov oz. sil, da ublaži vse tiste nepričakovane potege naših kužkov. Z mehkim neoprenom v notranjosti ročaja cel sprehod naredi še bolj prijeten.
Zaponka “Super Hook” ima možnost zaklepa, da se kuža ne bi slučajno odpel s povodca. Varen, mehek in lep. Hud k pes!

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.