Arava robčki Body Wipes

11,36

Dostopnost: Na zalogi

Arava naravni nežni čistilni robčki za okolico tačk in telesa.

Mokri robčki za 1001 uporabo omogočajo odstranjevanje umazanije s tačk ob prihodu s sprehoda in vzdrževanje čistoče med posameznimi kopanji. Mokri robčki so primerni tudi za pasme psov z izrazitimi kožnimi gubami, ki so nagnjeni h glivičnim okužbam, saj delujejo antiseptično.

Vsak robček je navlažen z blago formulo, zasnovano posebej za ohranjanje čistega in mehkega kožuha ter zdrave kože.

S pomočjo teh robčkov poskrbiš za popolno brisanje tačk po sprehodu, vzdrževanje čistoče med kopanji in prijeten vonj.

Tehnične lastnosti

Zakaj izbrati čistilne robčke Arava?
– Sol mrtvega morja: Ima posebne zdravilne lastnosti, ki so izjemno blagodejne za kožo in dlako. Pomaga koži pri naravnemu vlaženju.
– Izvleček aloe vere: Učinkovito zdravilo za rane, ugrize insektov, parazite, gliste, garje, alergije, ekceme in seboroični dermatitis.
– Izvleček ovsa: Varuje notranja tkiva, pomaga zdraviti zunanje rane, praske in ureznine. Umirja srbečico.

Velikost:
Plastična posoda vsebuje 50 robčkov, velikosti 18cm x 12cm.

Sestava

Voda, glicerin, propilen glikol, polisorbat 20, dehidroocetna kislina, benzil alkohol, poliamino propil bigvanid, aroma (zeleni čaj, kumara), citronska kislina, klorheksidin diglukonat, benzalkonijev klorid, sol Mrtvega morja, izvleček aloe vere, vitamin E acetat, D-panteol (pro vitamin B5), izvleček ovsa in hidroliziran keratin.

Uporaba

Odpreš pokrovček in izvlečeš robček skozi luknjo na sredini, postopek se tako ponavlja vse do zadnjega robčka. Po uporabi vedno zapreš pokrov, da ohraniš svežino in čistočo robčkov, ki jih uporabiš za brisanje dnevne umazanije in odstranjevanje neprijetnih vonjav.

Nakupovalna gajba
Arava robčki Body Wipes
11,36

Dostopnost: Na zalogi

Scroll to Top