Arava robčki Eye Wipes

11,82

Dostopnost: Na zalogi

Arava naravni nežni čistilni robčki za okolico oči.

Robčki so navlaženi z nežnim čistilom in izbranimi naravnimi ekstrakti, ki očistijo umazanijo in očesne izločke. Dnevna uporaba pomaga zmanjšati solzne madeže in preprečuje vnetja.

S pomočjo teh robčkov ohranjaš oči tvojega kužka čiste in zdrave, odstraniš umazanijo in izcedke, pomagaš pri zmanjševanju dolznih madežev in preprečuješ infekcije oči.

Tehnične lastnosti

Zakaj izbrati čistilne robčke Arava?
– Sol mrtvega morja: Pomaga pri naravnem vlaženju kože.
– Aloe vera: Vlaži kožo in jo zdravi.

Velikost:
Plastična posoda vsebuje 100 robčkov, velikosti 9cm x 12cm.

Sestava

Voda, propilen glicol, polisorbat 20, polioksietilen (PEG-7) gliceril monokokat, dehidroocetna kislina, benzil alkohol, poliaminopropil bigvanid, salicilna kislina, mlečna kislina, parfum (zeleni čaj, kumara), ekstrakt prave kamilice, citronska kislina, sol mrtvega morja, ekstrakt aloe vere, vitamin E acetat, D-pantenol (pro vitamin b5), ekstrakt korenine repinca, ekstrakt listov gozdnega slezenovca, ekstrakt sladkega korena.

Uporaba

Odpreš pokrov in izvlečeš prvi robček, z vsakim potegom pa naslednji robček pripravimo za uporabo. Po uporabi vedno zapreš pokrov, saj s tem ohranjaš svežino in čistočo robčkov. Z robčkom nežno očistiš predel okoli oči, da odstraniš izločke in obarvanje. Stiku z očmi in ušesi se izognemo.

Nakupovalna gajba
Arava robčki Eye Wipes
11,82

Dostopnost: Na zalogi

Scroll to Top