Natural Dog Company Pasji organski zdravilni balzam zaščita za pasje tačke – Pawtection

6,9922,95

Ali veš, da imajo kužki ob rojstvu zelo občutljive blazinice na tačkah? Pasje tačke so vsak dan izpostavljene različnim strupenim alergenom, vročemu betonu, soli te pa povzročajo hrapave, razpokane in olupljene blazinice naših ljubljenčkov. Poškodba blazinic je lahko zelo boleča, in ker polovico dneva preživijo na svojih tačkah, jim poškodba blazinic lahko povzroči veliko stisko.

Zdravilni balzam Pawtection neguje in ščiti pasje blazinice, da se on lahko prepusti vsem pustolovščinam.  Zaščita je primerna skozi celo leto in v vseh vremenskih razmerah. Balzam je mešanica naravnih, organskih in rastlinskih sestavin, ki pomirijo draženje, uravnotežijo suhost in navlažijo šapice.
Zaščiti pasje tačke pred vročimi površinami, snegom, ledom, soljo in zmanjšaj učinek stika z alergeni.

Tehnične lastnosti

Pakiranje:
S: mazilo v stiku 4,5 ml

M: mazilo v lončku 30 ml

L (tin ali stick): mazilo v stiku 59 ml

XL: mazilo v lončki 118ml

Sestava

Sestavine:
Mangovo maslo
Olje riževih zrn
Eterično olje sivke
Eterično olje Ylang Ylang
Izvleček rožmarina
Sončnično olje, Carnauba vosek, sončnični vosek, kandelilni vosek, naravni vitamin E, benzojeva smola

Te zanima za katere tegobe je kakšno olje ali naravna sestavina dobra? Preveri tukaj: KLIK

Uporaba

Če uporabljamo mazilo v stiku, z njim preprosto namažemo pasje tačke. Pri uporabi mazila v lončku pa ga lahko nanesmo s prsti ali pa direktno na pasje tačke kot pri nanosu s stikom. Mazilo vtremo enkrat do trikrat dnevno.
Najboljši čas za nanos mazila je pred aktivnostjo zunaj. Ko mazilo nanesemo, je pomembno, da psa zamotimo z igranjem ali žvečenjem, da si mazila ne bi “polizal” iz tačk.

Pomoč pri nanosu:
Včasih naši divjaki ne razumejo, da jim želimo samo pomagati. Kadar imamo pri nanosu mazila težave, je v veliko pomoč lahko, če kužata zamotimo. Recimo s čohanjem po trebuščku, lizanjem arašidovega masla iz krožnika in priboljški, ki so učinkoviti predvsem, ko kuža še ni dobil svojega obroka.

Nakupovalna gajba
Natural Dog Company Pasji organski zdravilni balzam zaščita za pasje tačke – Pawtection
6,9922,95
Scroll to Top