Natural Dog Company Pasji organski zdravilni balzam za tačke – Paw Soother

6,9922,95

Si tvoj kuža neprestano liže blazinice ti pa ne razumeš zakaj to počne? Si opazil, da se ne igra več tako rad, saj ima razpokane in izšune tačke? Mi imamo super rešitev za vaju. Ker naši kužki tisto polovico dneva, ko ne spijo preživijo na svojih tačkah igrajo pasje blazinice veliko vlogo v njihovem vsakdanjem življenju, zato morajo biti te dobro zaščitene. Za super zaščito blazinic tvojega kužka bo poskrbel balzam Paw Soother.

Zdravilni balzam Paw Soother je narejen iz organskih in veganskih sestavin, ki bodo poskrbele za zdravljenje grobih, razpokanih, suhih in razdraženih pasjih blazinic. Idealen je za zdravljenje, celjenje in zaščito pred brazgotinami, ranami na šapicah in za suhe in razdražene pasje komolčke.

Zdrave in hidrirane tačke omogočijo tvojemu kužatu boljši oprijem med hojo, tekom in igro ter boljšo zaščito pred poškodbami. Rastlinski balzam Paw Soother zdravi, vlaži, neguje in ohranja pasje blazinice zdrave.

Tehnične lastnosti

Pakiranje:
S: mazilo v stiku 4,5 ml
M: mazilo v lončku 30 ml
L (stick ali tin): mazilo v stiku 59 ml

XL: mazilo v lončku 118ml

Sestava

Sestavine:

Eterično olje Cajeput
Izvleček Kalendule
Izvleček rožmarina
Jojoba olje
Konoplja
Kokosovo olje, maslo Cupuacu, Candelilla vosek, naravni vitamin W, kamilica

Te zanima za katere tegobe je kakšno olje ali naravna sestavina dobra? Preveri tukaj: KLIK

Uporaba

Če uporabljamo mazilo v stiku, z njim preprosto namažemo pasje tačke. Pri uporabi mazila v lončku pa ga lahko nanesmo s prsti ali pa direktno na tačke kot pri nanosu s stikom. Mazilo vtremo enkrat do trikrat dnevno.
Najboljši čas za nanos mazila je pred spanjem. Ko mazilo nanesemo, je pomembno, da psa zamotimo z igranjem ali žvečenjem, da si mazila ne bi “polizal” iz tačk.

Pomoč pri nanosu:
Včasih naši divjaki ne razumejo, da jim želimo samo pomagati. Kadar imamo pri nanosu mazila težave, je v veliko pomoč lahko, če kužata zamotimo. Recimo s čohanjem po trebuščku, lizanjem arašidovega masla iz krožnika in priboljški, ki so učinkoviti predvsem, ko kuža še ni dobil svojega obroka.

Nakupovalna gajba
Natural Dog Company Pasji organski zdravilni balzam za tačke – Paw Soother
6,9922,95
Scroll to Top