Canagan Dog Turkey&Duck Dinner 400g

3,69

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Canagan Turkey&Duck je popolna mokra hrana za pse, ki vsebuje sveže meso in predstavlja poln, okusen in hranljiv obrok za vašega psa. Popolna uravnotežena hrana za odrasle pse brez žit.

Tehnične lastnosti

Skozi tisočletja sta se človek in pes razvijala drug ob drugem, skupaj sta živela, lovila in varovala drug drugega v edinstvenem zavezništvu. Canagan (stare keltska beseda za volka) je bil ustvarjen v počastitev tega odnosa.

Vsi psi so neposredni potomci sivih volkov, ki so jih udomačili naši starodavni predniki, njihove prehranske potrebe pa so ostale nespremenjene do današnjega dne.

Canagan hrana poskrbi za idealen vnos živalskih beljakovin in zelenjave ter koristnih zelišč. Vsaka sestavina je skrbno izbrana, vsebuje optimalno hranilno vrednost, je lahko prebavljiva in okusna.

Velikost:
400g

Sestava

Sestava:
sveže pripravljen puran brez kosti (40%), sveže pripravljena raca brez kosti (26%), sladek krompir, ekološko korenje, ekološki grah, ekološki brokoli, vitamini in minrali, zelenoustna školj (vir glukozamina, 100mg/kg), lososovo olje, ekološka jabolka, ekološka špinača, morske alge, peteršilj, juka, šipek, kopriva, ognjič, brest, janež, poprova meta, rožmarin.

Uporaba

Za koga je hrana primerna?
Primerno za pse, starejše od 3 mesecev.

Nakupovalna gajba
Scroll to Top