logo

Kolektivni dopust do 20.8., uporabi kodo POLETJE za -20%

Canagan Dog Welsh Lamb 400g

3,69

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Canagan Welsh Lamb je popolna mokra hrana za pse, ki vsebuje sveže meso in predstavlja poln, okusen in hranljiv obrok za tvojega psa. Popolna uravnotežena hrana za odrasle pse brez žit.

Skozi tisočletja sta se človek in pes razvijala drug ob drugem, skupaj sta živela, lovila in varovala drug drugega v edinstvenem zavezništvu. Canagan (stare keltska beseda za volka) je bil ustvarjen v počastitev tega odnosa.

Vsi psi so neposredni potomci sivih volkov, ki so jih udomačili naši starodavni predniki, njihove prehranske potrebe pa so ostale nespremenjene do današnjega dne.

Canagan hrana poskrbi za idealen vnos živalskih beljakovin in zelenjave ter koristnih zelišč. Vsaka sestavina je skrbno izbrana, vsebuje optimalno hranilno vrednost, je lahko prebavljiva in okusna.

Šifra: CWL Kategorije: , ,
, ,

Tehnične lastnosti

Za koga je hrana primerna?

Primerno za pse, starejše od 3 mesecev.

Sestava:

sveže pripravljena valižanska jagnjetina brez kosti (65%), sladek krompir, ekološko korenje, ekološki grah, ekološki brokoli, vitamini in minerali, zelenoustna školjka (vir glukozamina 100mg/kg), lososovo olje, ekološka jabolka, ekološka špinača, morske alge, peteršilj, juka, šipek, kopriva, ognjič, brest, janež, poprova meta, rožmarin.

Velikost:

400g

Sestava

Uporaba

Gajbica0
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top