logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

BecoBags biorazgradljive vrečke za drekce

Beco

1,5529,99

SKU BBAGS Categories ,

BecoBags so okolju prijazne biorazgradljive vrečke za pasje iztrebke.

Poskrbijo za to, da je pospravljanje kupčkov za vašim kosmatincem okolju prijaznejše.

Posebnost vrečk je, da so močne in velike, iz 40% reciklirane plastike, ki ima manjši ogljični odtis kot navadne vrečke. Tudi embalaža je okolju prijazna, saj je izdelana iz kartona.

So močne in se ne raztrgajo med uporabo. Vsak zavitek vrečk ima jedro iz recikliranega kartona in se prilega v standardne nosilce vrečk.

Lastnosti:
– velike, močne in neprepustne
– izdelane iz 40% recikliranega materiala
– jedro in embalaža iz recikliranega kartona

Koliko časa traja, da se biorazgradljiva pasja vrečka razgradi?

Oxo-biorazgradljive vrečke BecoBags so narejene iz PE plastike, z dodatkom imenovanim D2W. Z dodajanjem D2W vrečkam, omogočamo, da se vrečke razgradijo mnogo hitreje kot navadna plastična vrečka. Vrečke razpadejo na delce, ki se nato na atomskem nivoju razgradijo v CO2 in vodo. Ta proces sicer traja dlje kot 90 dni, a se bodo (sicer odvisno od okoljskih razmer) razgradile mnogo hitreje kot navadna plastika. Z dostopom do kisika in organske snovi proces poteka približno 3 leta. Poleg tega pa vrečke v času razgradnje tudi niso toksične za okolje.

Testitane so v skladu z različnimi mednarodnimi standardi, med drugim tudi ASTM D6954 in EN 13432 toksičnost. BecoBags vrečke se razgradijo v roku 3 let, odvisno od mesta odlaganja. Če želimo vrečki omogočiti hitro razgradnjo, moramo zagotoviti primerne pogoje (temperatura, vlaga, organska snov).

Velikost vrečke: 22.5cm x 33cm

Velikost (na voljo v šestih velikostih):
– 15 kosov
– 60 kosov
– 120 kosov
– 270 kosov
– 300 kosov
– 520 kosov

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.