BecoBags eko kompostno razgradljive vrečke za drekce

5,9910,99

BecoBags so okolju prijazne vrečke za pasje iztrebke.
Poskrbijo za to, da je pospravljanje kupčkov za vašim kosmatincem okolju prijaznejše.
Vrečke za kompostiranje BecoBags so narejene iz rastlinskega materiala in se popolnoma razgradijo v roku 90 dni po uporabi.
Posebnost vrečk je, da so močne in velike in so certificirane za domače kompostiranje iztrebkov, a so kljub vsemu dovolj velike in debele, da ščitijo tvoje roke in poskrbijo za varno odstranjevanje vseh velikosti iztrebkov. Tudi embalaža je okolju prijazna, saj je izdelana iz kartona. Za najbolj ekološko odstranjevanje iztrebkov, vrečke odloži na domači kompost, ki bo namenjen samo za neužitne rastline.
So močne in se ne raztrgajo med uporabo. Vsak zavitek vrečk ima jedro iz recikliranega kartona in se prilega v standardne nosilce vrečk.

Tehnične lastnosti

Lastnosti:
– velike, močne in neprepustne
– jedro in embalaža iz recikliranega kartona
– brez vonja
– primerne za domače kompostiranje
– vsebujejo rastlinski material

Koliko časa traja, da se eko kompostna pasja vrečka razgradi?
Ker so te vrečke za iztrebke narejene iz plastike na osnovi koruznega škroba, so pridobile certifikat OK Compost TUV Austria Home S0239. Imajo tudi certifikata ASTM D6400 in EN13432. To pomeni, da se v obratu za industrijsko kompostiranje dokazano razgradijo v roku 90 dni.
Najbolje je vrečke zavreči na domačem kompostu, ki ni namenjen za vrtnine. Če to ni mogoče se bodo namreč na smetišču razkrajale dlje časa.
Ker so narejene iz obnovljivega rastlinskega materiala, so trenutno najbolj ekološka možnost.

Velikost:
S: 48 vrečk (4role)
M: 60 vrečk (4role)
L: 96 vrečk (8rol)

Sestava

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top