BecoBags vrečke za drekce z ročaji 120kos

13,99

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

BecoBags so okolju prijazne biorazgradljive vrečke za pasje iztrebke.

Poskrbijo za to, da je pospravljanje kupčkov za vašim kosmatincem okolju prijaznejše.

Tehnične lastnosti

Posebnost vrečk je, da so močne, neprepustne in velike, narejene iz 40% reciklirane plastike, ki ima manjši ogljični odtis kot navadne vrečke. Tudi embalaža je okolju prijazna, saj je izdelana iz kartona. Vsebujejo ročaje za lažje zavezovanje.

So močne in se ne raztrgajo med uporabo. Vsak zavitek vrečk ima jedro iz recikliranega kartona in se prilega v standardne nosilce vrečk.

 

Koliko časa traja, da se biorazgradljiva pasja vrečka razgradi?

Oxo-biorazgradljive vrečke BecoBags so narejene iz PE plastike, z dodatkom imenovanim D2W. Z dodajanjem D2W vrečkam, omogočamo, da se vrečke razgradijo mnogo hitreje kot navadna plastična vrečka. Vrečke razpadejo na delce, ki se nato na atomskem nivoju razgradijo v CO2 in vodo. Ta proces sicer traja dlje kot 90 dni, a se bodo (sicer odvisno od okoljskih razmer) razgradile mnogo hitreje kot navadna plastika. Z dostopom do kisika in organske snovi proces poteka približno 3 leta. Poleg tega pa vrečke v času razgradnje tudi niso toksične za okolje.

Testitane so v skladu z različnimi mednarodnimi standardi, med drugim tudi ASTM D6954 in EN 13432 toksičnost. BecoBags vrečke se razgradijo v roku 3 let, odvisno od mesta odlaganja. Če želimo vrečki omogočiti hitro razgradnjo, moramo zagotoviti primerne pogoje (temperatura, vlaga, organska snov).

 

Velikost:

120kosov

Sestava

Izdelane iz 40% recikliranega materiala.

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top