Churpi priboljški za pse Puffies 70g

9,80

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Churpi Puffies so majhni puhasti koščki, ki so super kot priboljški, sploh če tvoj kuža obožuje Churpi ploščice, bo tole pravi hit.

Tehnične lastnosti

Zakaj so Churpi izdelki tako super? Izvirajo iz starodavnega in priljubljenega recepta iz Tibeta, Nepala, Severne Indije in Butana, s katerim že stoletja pridobivajo suh sir velike trdote za prehrano ljudi.

Z enako metodo in strogim nadzorom kakovosti delajo Churpi ploščice in priboljške v himalajskih gorah na nadmorski višini 4500 m stran od onesnaženosti in z mlekom jakov in krav, ki se tam prosto pasejo.

Kot rezultat tega edinstvenega postopka je Churpi 100 % ekološki, brez kemikalij in konzervansov ter praktično brez laktoze in z zelo malo maščobami. Zaradi visoke vsebnosti beljakovin, kalcija, cinka, natrija, kalija, fosforja, magnezija, železa, vitaminov (A, B1, B12, C, D, E, K), folne kisline in biotina je to zelo kakovosten naravni dodatek, ki poleg preprečevanja tveganj za zdravje tvojega kužka poskrbi tudi za njegovo veselje.

Koliko Crunchijev lahko moj kuža poje?
Priporočena doza je 400g na teden.

Velikost: 70g

Shranjevati v hladnem in suhem prostoru.

Ali so Churpi izdelki primerni za kužke, ki imajo probleme z mlečno kislino?
Churpi ploščice komajda vsebujejo laktozo in so zato primerni tudi za kužke, ki imajo probleme z mlečno kislino.

Sestava

Sestava: jakovo mleko 20%, kravje mleko 80%, sol, limetin sok

Analitske sestavine: surove beljakovine 64.6%, surova vlakna 6.3%, surova olja in maščobe 5.3%, surovi pepel 6.2%, vlaga 14%

Uporaba

Koliko Bitsov lahko moj kuža poje?
Priporočena doza je 400g na teden.

Velikost: 70g

Shranjevati v hladnem in suhem prostoru.

Nakupovalna gajba
Scroll to Top