logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Dashi obojestranska mehka oprsnica Boom

Dashi

24,9928,99

SKU DASHIBOOMSOFT Categories , ,

Dashi obojestranska mehka oprsnica Boom je najbolj udobna oprsnica! Primerna je za vse pse, še posebej pa za tiste, ki jih druge oprsnice vežejo, drgnejo ali pa jim enostavno niso udobne. Ker ima veliko površino, se pritisk na psa razporedi in zato je kužatu zelo udobna. Za piko na i je še narejena iz zelo mehkega materiala.

Velikost:
izmerite obseg prsnega koša psa

– XS: od 30 cm do 36 cm

– S: od 38 cm do 50 cm

– M: od 48 cm do 62 cm

– L: od 57 cm do 77 cm

– XL: od 75 cm do 107 cm

izmerite obseg vratu psa

– XS: 24 cm

– S: 28 cm

– M: 34 cm

– L: 42 cm

– XL: 49 cm

Oprsnica je obojestranska in jo kuža lahko nosi na eni ali drugi strani, narejena iz neoprena na eni strani in mrežice na drugi strani. Material je zelo nežen in ne vozla dlake. Luknjice na sprednjem delu omogočajo, da oprsnica diha in ne segreva dodatno psa. Notranjost oprsnice je zelo mehka. Je popolnoma prilagodljiva velikost na prsnem delu in za dodatno varnost skrbi 4 točkovna zaponka.

Pri čiščenju Dashi oprsnic priporočamo uporabo nevtralnega mila. Z roko očistimo del, ki je prekrit z mrežo, ne uporabljamo krtačk. Najlonski del čistimo vedno v smeri tkanine. Oprsnico pustimo, da se posuši na zraku, v senci. Izogibamo se pogostega pranja. Ko oprsnice ne uporabljamo, jo pospravimo izven dosega psa. Obstaja namreč nevarnost, da se pes med žvečenjem le te, poškoduje.

Nasvet za vroče poletne dni:
Oprsnico zmoči v mrzli vodi in jo nadeni psu, tako ga bo nežno hladila na sprehodu, ali pa doma.

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.