Dashi obojestranska mehka oprsnica Snooze

24,9928,99

Dashi obojestranska mehka oprsnica Snooze je najbolj udobna oprsnica! Primerna je za vse pse, še posebej pa za tiste, ki jih druge oprsnice vežejo, drgnejo ali pa jim enostavno niso udobne. Ker ima veliko površino, se pritisk na psa razporedi in zato je kužatu zelo udobna. Za piko na i je še narejena iz zelo mehkega materiala.

Tehnične lastnosti

Velikost:
izmerite obseg prsnega koša psa
– XS: od 30 cm do 36 cm
– S: od 38 cm do 50 cm
– M: od 48 cm do 62 cm
– L: od 57 cm do 77 cm
– XL: od 75 cm do 107 cm

izmerite obseg vratu psa
– XS: 24 cm
– S: 28 cm
– M: 34 cm
– L: 42 cm
– XL: 49 cm

Sestava

Oprsnica je obojestranska in jo kuža lahko nosi na eni ali drugi strani, narejena iz neoprena na eni strani in mrežice na drugi strani. Material je zelo nežen in ne vozla dlake. Luknjice na sprednjem delu omogočajo, da oprsnica diha in ne segreva dodatno psa. Notranjost oprsnice je zelo mehka. Je popolnoma prilagodljiva velikost na prsnem delu in za dodatno varnost skrbi 4 točkovna zaponka.

Uporaba

Pri čiščenju Dashi oprsnic priporočamo uporabo nevtralnega mila. Z roko očistimo del, ki je prekrit z mrežo, ne uporabljamo krtačk. Najlonski del čistimo vedno v smeri tkanine. Oprsnico pustimo, da se posuši na zraku, v senci. Izogibamo se pogostega pranja. Ko oprsnice ne uporabljamo, jo pospravimo izven dosega psa. Obstaja namreč nevarnost, da se pes med žvečenjem le te, poškoduje.

Nasvet za vroče poletne dni:
Oprsnico zmoči v mrzli vodi in jo nadeni psu, tako ga bo nežno hladila na sprehodu, ali pa doma.

Nakupovalna gajba
Dashi obojestranska mehka oprsnica Snooze
24,9928,99
Scroll to Top