Hownd Banana facial & Natural Tear Stain Treatment 250ml

16,20

Dostopnost: Samo še 2 na zalogi

Hownd Bananin piling in odstranjevalec solznih madežev je večkrat nagrajen izdelek s pomočjo katerega na naraven način odstraniš solzne madeže pri tvojem kužku. Piling za obraz s pH uravnoteženo formulo s pomočjo katerega uspešno odstraniš umazanijo in razbarvanje.
V Bananinem pilingu najdeš sestavine, kot so lotos, izvleček cvetov večerne jeglice, korenine ginsenga in izvleček ovsa, prav tako pa se v njem nahaja veganska alternativa Keratinu za pomoč pri rasti dlake in zdravi dlaki. Najboljše pa je to, da noro dobro diši po bananah.
Super naravna mešanica, ki jo uporabiš v zelo majhnih količinah in jo lahko uporabljaš na dnevni bazi, saj je prijazna do kože in dlake tvojega kužka.

Tehnične lastnosti

Najboljše za naše kosmate prijatelje in hkrati skrb tudi za druge živalice
Šampon z balzamom je certificiral Cruelty Free International, ki se bori proti poskusom na živalih.
Vse sestavine uporabljene pri izdelavi šampona niso testirane na živalih in so popolnoma naravne.

Pakiranje:
Količina: 250 ml

Sestava

Ne vsebuje kemikalij, kot so na primer, alkohol, parabeni, mila in barvila.

Prečiščena voda, kokamídopropílbetaín, natrijev lauroil metil izetionat, sok iz listov aloe barbadensis, izvleček cvetova passiflora incarnata, izvleček korenine panaks ginseng, izvleček semena oenothera biennis, izvleček cvetov nelumbo nucifera, jedro avene sative, hidrolizirane rastlinske beljakovine, olje lupine citrusov, olje brinovega lesa, parfum in limonen.

Uporaba

Za koga je izdelek primeren?
Izdelek je primeren za vse kužke starejše od 12 tednov.

Uporaba:
S toplo vodo navlažiš obraz svojega kužka. Majhno količino produkta naneseš na umazane predele in dobro vtreš. Spereš s toplo vodo in kužka s pomočjo brisače osušiš. Za bolj trdovratne madeže lahko postopek tudi ponoviš. Če produkt pride v stik z očesi, ga sperite.

Nakupovalna gajba
Hownd Banana facial & Natural Tear Stain Treatment 250ml
16,20

Dostopnost: Samo še 2 na zalogi

Scroll to Top