Hownd Scissor&Style sprej za razčesavanje zavozlane dlake 300ml

17,80

Dostopnost: Na zalogi

Če imaš težave pri razčesavanju svojega psa potem, je ta sprej pravi zate. Dlako popršiš na mestu, kjer je zavozlana in enostavno razčešeš. V primeru, da so vozli res trdovratni uporabi tudi rezalnik za vozle.

Hownd Scissor Style and Detangling Sprej
Vsebuje vegansko alternativo keratinu in botanična olja za lepe vonjave. Sprej lahko uporabljaš tudi kot pripomoček za povečevanje volumna in oblikovanje dlake.

Tehnične lastnosti

Najboljše za naše kosmate prijatelje in hkrati skrb tudi za druge živalice
Scissors & Style je certificiral Cruelty Free International, ki se bori proti poskusom na živalih.
Vse sestavine uporabljene pri izdelavi spreja za razčesavanje niso testirane na živalih in so popolnoma naravne.

Pakiranje:
Količina: 300 ml

Sestava

Sestavine:

Aqua (voda), etanol, cetrimonijev klorid, etiltrimonijev klorid metakrilat/hidroliziran kopolimer pšeničnih beljakovin, VP/VA kopolimer, hidrolizirane rastlinske beljakovine, brin (juniperus communis) lesno olje, brin mexicana (oillen pegonwood) , parfum, tetranatrijev glutamat diacetat, DMDM hidantoin, citronska kislina, butilfenil metilpropional, alfa-izometil ionon, amil cinamal, benzil salicilat, citronelol, limonen, geraniol, linalool.

Uporaba

Uporaba:

Na razdalji približno 25 cm popršiš po suhi pasji dlaki. Izogibaj se prekomernemu špricanju, da dlaka ni preveč vlažna. Po nanosu dlako enostavno razčešeš. V primeru trdovratnih vozljov priporočamo uporabo rezalnika za vozle.

Pomoč pri česanju:
Nekateri kosmatinčki ne marajo česanja in potrebujejo malo spodbude. Med česanjem jim lahko ponudiš kakšen priboljšek, arašidovo maslo, ki ga namažemo na LickiMat podlogo.

Nakupovalna gajba
Hownd Scissor&Style sprej za razčesavanje zavozlane dlake 300ml
17,80

Dostopnost: Na zalogi

Scroll to Top