PG Komplet za nego krempljev (bloodstoper + klešče)

28,50

Iv San Bernard Klešče za pasje kremplje

Poskrbi, da bodo tačke tvojega kužka vedno urejene.

Zelo močne, profesionalne klešče za striženje kremljev naših kosmatinčkov. Primerne tako za majhne kot tudi za velike pse.

Na zalogi

Arava Blood Stopper 50ml

Skrbno izbrana formula ki zaustavlja krvavitve, povzročene pri prirezovanju krempljev in ostalih nerodnostih, ki povzročijo manjše praske. Uporablja se lahko tudi pri manjših urezninah.

 

- Za pse in mačke
- Ustavlja kri pri praskah in striženju krempljev
- Srbno izbrana formula
- Nujen dodatek pri pasji prvi pomoči

Na zalogi

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Ne rabi te bit več strah striženja pasjih krempljev.

Da pa bo opravek čim manj neprijeten pa nujno potrebuješ odlične klešče in blood stopper, ki hitro ustavi krvavitev, v primeru, da kužku slučajno preveč odstrižeš krempelj.

Tehnične lastnosti

Komplet vsebuje Arava blood stopper in Klešče znamke Iv San Bernard.

Iv San Bernard Klešče za striženje krempljev:

Zelo močne, profesionalne klešče za striženje kremljev naših kosmatinčkov. Primerne tako za majhne kot tudi za velike pse.

Uporaba: Kremlje strižemo z veliko pazljivostjo saj lahko v primeru, da odščipnemo preveč pride do krvavitve in poškodbe živca. Pri svetlih krempeljčkih lahko enostavno vidimo do kje sega žila in tako lahko odščipnemo samo belo konico. Več težav pa nam povzročajo temni kremplji, kjer ne vidimo meje do kje sega žila. Najlažje je da strižemo čisto malo in tako preprečimo da bi odščipnili preveč.

Velikost:  dolžina 16 cm

Arava Blood Stopper:

Skrbno izbrana formula ki zaustavlja krvavitve, povzročene pri prirezovanju krempljev in ostalih nerodnostih, ki povzročijo manjše praske. Uporablja se lahko tudi pri manjših urezninah. Primerno za pse in mačke.

Uporaba: Manjšo količino pudra nanesemo na naše prste in nato na ureznino ter jo popolnoma prekrijemo. Uporabimo lahko tudi vlažno vatirano palčko.

Sestavine: prah kurkume, prah aloe vere, železov sulfat, bentonit, silicijev dioksid, galun (kalijev aluminijev sulfat), bakrov sulfat in jodov kompleks.

Velikost: 50ml

Sestava

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top