logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Komplet za nego krempljev (bloodstoper + klešče)

AravaIv San Bernard

28,50

Ni na zalogi

Žal željenega izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši elektronski naslov in bodi med prvimi obveščenimi, ko prejmemo novo zalogo.

Ne rabi te bit več strah striženja pasjih krempljev.

Da pa bo opravek čim manj neprijeten pa nujno potrebuješ odlične klešče in blood stopper, ki hitro ustavi krvavitev, v primeru, da kužku slučajno preveč odstrižeš krempelj.

Komplet vsebuje Arava blood stopper in Klešče znamke Iv San Bernard.

Iv San Bernard Klešče za striženje krempljev:

Zelo močne, profesionalne klešče za striženje kremljev naših kosmatinčkov. Primerne tako za majhne kot tudi za velike pse.

Uporaba: Kremlje strižemo z veliko pazljivostjo saj lahko v primeru, da odščipnemo preveč pride do krvavitve in poškodbe živca. Pri svetlih krempeljčkih lahko enostavno vidimo do kje sega žila in tako lahko odščipnemo samo belo konico. Več težav pa nam povzročajo temni kremplji, kjer ne vidimo meje do kje sega žila. Najlažje je da strižemo čisto malo in tako preprečimo da bi odščipnili preveč.

Velikost:  dolžina 16 cm

Arava Blood Stopper:

Skrbno izbrana formula ki zaustavlja krvavitve, povzročene pri prirezovanju krempljev in ostalih nerodnostih, ki povzročijo manjše praske. Uporablja se lahko tudi pri manjših urezninah. Primerno za pse in mačke.

Uporaba: Manjšo količino pudra nanesemo na naše prste in nato na ureznino ter jo popolnoma prekrijemo. Uporabimo lahko tudi vlažno vatirano palčko.

Sestavine: prah kurkume, prah aloe vere, železov sulfat, bentonit, silicijev dioksid, galun (kalijev aluminijev sulfat), bakrov sulfat in jodov kompleks.

Velikost: 50ml

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.