PG Komplet za razčesavanje zavozlane dlake

29,05

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Imaš doma kužka z dolgo dlako, ki se neprestano vozla in ti je nikakor ne uspe ohranjati lepe? Mi smo našle popolno rešitev in jo združile, kar v kompletek. S tem kompletkom boš imel zdaj doma vse, kar potrebuješ, da bo dlaka tvojega kužka lepa, brez vozljov in dišeča.

Tehnične lastnosti

Komplet vsebuje Atami H270 sprej in rezalnik vozljev.

Velikost:
100ml

Vsi izdelki znamke Iv San Bernard imajo Certifikat “Safe Pet Cosmetics”.

Record rezalnik vozljev s štirimi rezili je izdelan iz kovinskih rezil in omogoča rezanje vozljev, ki se naredijo v pasji dlaki z izjemno varnostjo in brez, da bi pri tem poškodoval kožo tvojega kužka. Primerno za kužke vseh velikosti s srednjo dolgo in dolgo dlako.

Dišeč sprej Iv San Bernard H270 za razčesavanje zavozlane in sprijete dlake. Zahvaljujoč sestavinam je idealen za vsakodnevno česanje in razčesavanje vozlov. Deluje na osnovi jojobe, avokadovega olja in bambusovih izvlečkov. Poleg tega, da pomaga pri razčesavanju pa dlako tudi okrepi ter ji da lesk in volumen.

Sestava

Uporaba

Pred uporabo izdelek nujno dobro pretreseš, da se vse aktivne sestavine v njem premešajo. Majhno količino poškropiš na dlako in začneš z razčesavanjem. Dodajaš po potrebi. Izdelka ni potrebno izpirati.

Nakupovalna gajba
Scroll to Top