Lila Loves It Komplet za čiste zobke

16,92

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Lila Loves It Komplet za čiste zobke vsebuje zobno ščetko in zobno pasto za pse.

Zobna Ščetka iz mehkega materiala iz mikrovlaken odstrani usedline in obloge. Zahvaljujoč tehnologiji srebrnih ionov zobna ščetka nase veže bakterije. Aktivno se bori proti zobnemu kamnu in zobnim oblogam ter zmanjšuje halitozo (ustni zadah).

Zobna Pasta intenzivno čisti zobe in hkrati neguje dlesni in ustno sluznico. Ob redni uporabi deluje tudi proti zobnim oblogam, zobnemu kamnu in slabemu zadahu. Vonj in okus same paste je zelo nevtralen in jo zato kužki zlahka sprejmemo v svojo rutino.

Tehnične lastnosti

Zobna ščetka:
Velikost: univerzalna

Zobna pasta
Velikost: 75ml

Sestava

Zobna pasta
Sestava: voda, propanideol, glicerin, sorbitol, hidratirana silica, kaolin, izvleček papaje, kurkuma, kokosovo olje, natrijev citrat, citrit.

Uporaba

Zobna ščetka:
Uporaba: Kazalec potisneš v zobno ščetko med tem pa varnostno zanko povlečeš čez srednji prst. Konico zobne ščetke rahlo zmočiš z vodo. Z lahkotnimi krožnimi gibi očistiš zobe svojega ljubljenčka. Očistiš lahko tudi dlesni in jezik. Po uporabi zobno ščetko spereš pod toplo vodo in jo pustiš, da se posuši.

Zobna pasta
Uporaba: Na zobno ščetko naneseš tanko plast zobne paste in kužku dobro zmasiraš zobe in dlesni. Če pasto uporabljaš, kot preventivo se čiščenja zob loti 1x na teden, če pa se hočeš znebiti kakšnih morebitnih oblog, ki so pri kužku že vidne pa pasto lahko uporabljaš tudi 1x dnevno. Ko s “ščetkanjem” enkrat zaključip, paste ni potrebno spirati.

Nakupovalna gajba
Scroll to Top