logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Lila Loves It Komplet za čiste zobke

Lila Loves It

16,92

LLT Zobna pasta

Lila Loves It zobna pasta za pasje zobe je blaga, a zelo učinkovita.

Intenzivno čisti zobe in hkrati neguje dlesni in ustno sluznico. Ob redni uporabi deluje tudi proti zobnim oblogam, zobnemu kamnu in slabemu zadahu.

Vonj in okus same paste je zelo nevtralen in jo zato kužki zlahka sprejmemo v svojo rutino. Ena zobna pasta, ki poskrbi za čiste zobe in dlesni ter svež zadah.

3 sestavine, ki poskrbijo, da je to najboljša zobna pasta za tvojega kužka:

- papain izvleček pridobljen iz papaje ima močen vpliv pri razgradnji beljakovin. S tem poskrbi za odstranitev zobnih oblog in obarvanosti zob.

- kokosovo olje

- kurkuma, ki krepi zobe in dlesni, v kombinaciji z lososovim oljem pa poskrbi tudi za naravno beljenje zob

- poleg teh glavnih sestavin pa pasto narediti najboljšo še dva majhna pomočnika glina in silicijeva kislina

Na zalogi

LLT Zobna ščetka

Čiščenje pasjih zob še nikoli ni bilo tako enostavno in učinkovito. Lila Loves It Zobna ščetka za pse, namreč učinkovito čisti zobe, dlesni in jezik tvojega kužka.

 

Mehek material iz mikrovlaken odstrani usedline in obloge. Zahvaljujoč tehnologiji srebrnih ionov zobna ščetka nase veže bakterije. Aktivno se bori proti zobnemu kamnu in zobnim oblogam ter zmanjšuje halitozo (ustni zadah).

 

100 % brez kemičnih dodatkov. Ustreza vsem velikostim prstov in zaradi tesnega oprijema omogoča boljše čiščenje.

Na zalogi

SKU PGKOMCISTIZOBKI Categories ,

Lila Loves It Komplet za čiste zobke vsebuje zobno ščetko in zobno pasto za pse.

Zobna Ščetka iz mehkega materiala iz mikrovlaken odstrani usedline in obloge. Zahvaljujoč tehnologiji srebrnih ionov zobna ščetka nase veže bakterije. Aktivno se bori proti zobnemu kamnu in zobnim oblogam ter zmanjšuje halitozo (ustni zadah).

Zobna Pasta intenzivno čisti zobe in hkrati neguje dlesni in ustno sluznico. Ob redni uporabi deluje tudi proti zobnim oblogam, zobnemu kamnu in slabemu zadahu. Vonj in okus same paste je zelo nevtralen in jo zato kužki zlahka sprejmemo v svojo rutino.

Kategorije ,

Zobna ščetka:
Velikost: univerzalna

Zobna pasta
Velikost: 75ml

Zobna pasta
Sestava: voda, propanideol, glicerin, sorbitol, hidratirana silica, kaolin, izvleček papaje, kurkuma, kokosovo olje, natrijev citrat, citrit.

Zobna ščetka:
Uporaba: Kazalec potisneš v zobno ščetko med tem pa varnostno zanko povlečeš čez srednji prst. Konico zobne ščetke rahlo zmočiš z vodo. Z lahkotnimi krožnimi gibi očistiš zobe svojega ljubljenčka. Očistiš lahko tudi dlesni in jezik. Po uporabi zobno ščetko spereš pod toplo vodo in jo pustiš, da se posuši.

Zobna pasta
Uporaba: Na zobno ščetko naneseš tanko plast zobne paste in kužku dobro zmasiraš zobe in dlesni. Če pasto uporabljaš, kot preventivo se čiščenja zob loti 1x na teden, če pa se hočeš znebiti kakšnih morebitnih oblog, ki so pri kužku že vidne pa pasto lahko uporabljaš tudi 1x dnevno. Ko s “ščetkanjem” enkrat zaključip, paste ni potrebno spirati.

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.