Lila Loves It Prva pomoč – komplet

39,90

Dostopnost: Na zalogi

Nikoli ne pomislimo na nesrečo, dokler se ne zgodi prav nam ali našim bližnjim… Pa imaš pri sebi osnovne stvari, da pomagaš kužatu če se mu slučajno kaj zgodi?

V pasji prvi pomoči Lila Loves It, najdeš vse potrebne pripomočke za hitro oskrbo kužata in prvo pomoč, vse skupaj pa je zapakirano v lepi in priročni škatlici. 

Tehnične lastnosti

Kaj vse najdem v pasji prvi pomoči?

1. Mazilo za prvo pomoč

s hialuronsko kislino in rastlinskimi olji je balzam, ki kožo intenzivno podpira pri regeneraciji. Balzam je bil posebej razvit za nego razdražene kože, in ga priporočajo veterinarji. Z mazilom namažemo razdraženo ali popraskano kožo, vneto kožo zaradi alergij ali drugih kožnih sprememb. Tanek sloj mazila namažemo 1-3x dnevno.

 

2. Mikro srebrni sprej + aloe vera 30ml

se razprši neposredno na predel kože, ki ga je treba zdraviti. Aplikacija je enostavna in se lahko izvaja tudi na velikem območju. Po nanosu mikro sprej ostane na koži, ne da bi prodrl in tako lokalno zravi poškodbe kože. Sprej nanesi direktno na rano, po potrebi ponovi 1-3x na dan.

 

3. Povoj za tačke

4. 3x blazinice za gazo

5. 2x fiksacijski povoj

6.  Gaza

7. Različni obliži za zapiranje ran

8. 2x alkoholne blazinice

9. Varen pripomoček za odstranjevanje klopov

 

Sestavine:

1. Mazilo za prvo pomoč

aloe barbadensis gel, propanediol, cannabis sativa (hemp) seed oil, calendula officinalis oil, oenothera biennis oil, sclerocarya birrea (marula) oil, mel, lauryl glucoside, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, glycerin, boswellia serrata resin extract, sodium hyaluronate, xanthan gum, dipotassium glycyrrhizate, helianthus annuus seed oil, tocopherol, lecithin, zinc chloride, ascorbyl palmitate, sodium citrate, citric acid, lavandula angustifolia oil

 

2. Mikro srebrni sprej + aloe vera 30ml

aloe barbadensis gel, propanediol,?glycerin,?silver?(micronized),?sodium hyaluronate, sodium citrate, xanthan gum, citric acid

 

Sestava

Uporaba

Nakupovalna gajba
Lila Loves It Prva pomoč – komplet
39,90

Dostopnost: Na zalogi

Scroll to Top