Lila Loves It Tekočina za čista ušesa

16,50

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Lila Loves It tekočina, ki poskrbi za čista ušesa.

Če tvoj kuža pogosto otresa z ušesi, so njegova ušesa umazana ali pa se okoli ušes velikokrat praska, je ta tekočina super izdelek zanj.

Z nežnimi sestavinami odstrani ušesno maslo in osvobodi slušni kanal pred neprijetnimi vonjavami. Pasje uho je zdaj negovano in pomirjeno, zato se kuža okoli njega ne bo več praskal ali stresal z glavo. Tekočina v ušesih ustvarja blago kislo okolje, ki ni primerno za pršice, glive in bakterije.

S popolnoma naravnimi rastlinskimi sestavinami, brez alkohola do čistih ušes. Rožmarin v kombinaciji z mikro srebrom, cinkom in sivko na uho deluje pomirjujoče, čistilno in negovalno.

Uporabljaš ga lahko preventivno in podporno.

Tehnične lastnosti

Uporaba:

Primerno za uporabo v zunanjem slušnem kanalu. Pred uporabo izdelek pretresi in segrej na telesno temperaturo. V akutnih primerih 1-2 krat na dan nanesi majhno količino čistila na ušesni kanal. Po nanosu nežno masiraj uho. Razstrupljeno umazanijo bo kuža raztresel sam. Ko se pes strese, uho nežno obriši s krpo ali vpojnim bombažem.

Za globlje čiščenje se, prosim, posvetuj z veterinarjem.

Sestava:

Voda, glicerin, poliglicerin-4-kaprat, cinkov sulfat, natrijev benzoat, koko glukozid, laktidna kislina, kalijev sorbat, sclerotium gum, mlečna kislina, olje sivke, olje listov rožmarina in mikronizirano srebro.

Velikost:

100ml

Sestava

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top