logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

Modelčki za sladoled Smoofl

Smoofl

14,50

Silikonski modelčki za pripravo super luštnega domačega sladoleda za pse.

Z Modelčki za sladoled Smoofl lahko naenkrat pripraviš 5 majhnih sladoledov, 4 srednje velike lučke sladoleda ali pa pri veliki različici 3 velike lučke. Imajo odprtine, skozi katere vstaviš imitacijo lesenih palčk, ki pa so vresnici priboljški za tvojega kužka.

Kategorije , ,

V smoofl mešanici za sladoled najdeš navodila, kako pripraviš najbolj okusno mešanico pasjega sladoleda. Pripravljeno mešanico vliješ v modelčke. Ko je vlita skozi odprtino, dodaš še priložene priboljške (imitacija lesenih palčk). Postaviš v zamrzovalnik in počakaš, da se sladoled strdi. Ko je sladoled pripravljen, ga preprosto potisneš ven iz kalupa in že je pripravljen, da se bo tvoj kuža sladkal z njim.

Po uporabi modelčke splakneš z mlačno vodo in posušiš. Lahko jih umiješ v pomivalnem stroju in celo uporabiš v pečici do 180 ° C.

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.