logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

P.L.A.Y. Plišasta igrača Avo-doggo toast

Pet P.L.A.Y.

13,20

Ni na zalogi

Žal željenega izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši elektronski naslov in bodi med prvimi obveščenimi, ko prejmemo novo zalogo.

A si ti tudi kdaj privoščiš tak “fensi” zajtrk in s seboj vedno vzameš svojega kužka, ki te s tistimi ogromnimi učki prosi, da daš še njemu en košček?

Svojemu kužku zdaj lahko privoščiš okusen toast z avokadom. Mogoče pa ima raje Benedict jajčka? Toast piska, rezine avokada pa šumijo in tvoj kuža ima svoj noro zabaven zajtrk.

Lastnosti:

– ročno izdelana igrača,

– dvojna zunanja plast in dvojni robovi, ki zagotavljajo dodatno vzdržljivost,

– okolju prijazno polnilo (PlanetFill) izdelano iz 100% že uporabljenih certificiranih plastenk,

– vse igrače izpolnjujejo standarde kakovosti za proizvodnjo otroških igrač in dodatkov.

[[{“fid”:”19310″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”P.L.A.Y. Plišasta igrača Avo-doggo toast”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”P.L.A.Y. Plišasta igrača Avo-doggo toast”,”external_url”:””},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”P.L.A.Y. Plišasta igrača Avo-doggo toast”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”P.L.A.Y. Plišasta igrača Avo-doggo toast”,”external_url”:””}},”attributes”:{“alt”:”P.L.A.Y. Plišasta igrača Avo-doggo toast”,”title”:”P.L.A.Y. Plišasta igrača Avo-doggo toast”,”class”:”file-default media-element”,”data-delta”:”1″}}]]

Navodila za vzdrževanje: Igrača je pralna v pralnem stroju na 30stopinj.

Podjetje P.L.A.Y. od vsakega nakupa podari 2% vrednosti izdelka Mednarodnemu skladu za zaščito živali (IFAW).

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.