logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

P.L.A.Y. plišasta igrača Pupcorn

Pet P.L.A.Y.

17,90

Dostopnost: Na zalogi

A tvoj kuža tudi z ogromnimi učki gleda v polno posodo kokic, ko se ti spraviš gledat film in mu jih nočeš ponudit? Za te smo našle super rešitev. Velika šumeča posoda, v kateri se skrivata dve piskajoči kroglici kokic, ki bosta poskrbeli, da bo kuža pozabil na tvojo posodo, ti pa boš v miru lahko film pogledal/a do konca.

Lastnosti:

– ročno izdelana igrača,

– dvojna zunanja plast in dvojni robovi, ki zagotavljajo dodatno vzdržljivost,

– okolju prijazno polnilo (PlanetFill) izdelano iz 100% že uporabljenih certificiranih plastenk,

– vse igrače izpolnjujejo standarde kakovosti za proizvodnjo otroških igrač in dodatkov.

[[{“fid”:”18907″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Pet P.LA.Y. plišasta igrača pupcorn”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Pet P.LA.Y. plišasta igrača pupcorn”,”external_url”:””},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Pet P.LA.Y. plišasta igrača pupcorn”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Pet P.LA.Y. plišasta igrača pupcorn”,”external_url”:””}},”attributes”:{“alt”:”Pet P.LA.Y. plišasta igrača pupcorn”,”title”:”Pet P.LA.Y. plišasta igrača pupcorn”,”class”:”file-default media-element”,”data-delta”:”1″}}]]

Velikost:

13cm x8 cm

Navodila za vzdrževanje: Igrača je pralna v pralnem stroju na 30stopinj.

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.