P.L.A.Y. Plišasta igrača Safari Zebra

17,10

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Zbirka igrač Safari Toy P.L.A.Y. je zelo srčkana s petimi ljubečimi, okroglimi divjimi bitji v obliki zebre, leva, žirafe, slona in krokodila. Ti ljubki spremljevalci so idealni za vašega kosmatega kralja ali kraljico džungle in bodo ohranili vašega psa aktivnega, medtem ko škripajo, padejo in se prevrnejo po tleh!

 

Vsaka igračka je opremljena z edinstvenim zvokom v notranjosti, ki zaznava pozornost vašega mladiča, drsi zadnje okončine za dodatno zabavo in P.L.A.Y. je certificiran varen okolju prijazen poliber PlanetFill®.

 

Tehnične lastnosti

Lastnosti: - ročno izdelana igrača, - dvojna zunanja plast in dvojni robovi, ki zagotavljajo dodatno vzdržljivost, - okolju prijazno polnilo (PlanetFill) izdelano iz 100% že uporabljenih certificiranih plastenk, - vse igrače izpolnjujejo standarde kakovosti za proizvodnjo otroških igrač in dodatkov.   Velikost: 25cmX14cm   Navodila za vzdrževanje: Igrača je pralna v pralnem stroju na 30stopinj.   Podjetje P.L.A.Y. od vsakega nakupa podari 2% vrednosti izdelka Mednarodnemu skladu za zaščito živali (IFAW).    

Sestava

Uporaba

Nakupovalna gajba
Scroll to Top