logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

P.L.A.Y. Wobble ball žoga za priboljške

Pet P.L.A.Y.

21,50

SKU PLAYWOBBLE Categories , ,

Se kuža rad igra – predvsem če je v igri hrana? Interaktivna igračka Wobble ball žoga za priboljške tvojega kužka stimulira z zvokom in vrtljivo žogo, polno priboljškov! V žogo vstavimo priboljške, ki pa si jih pes zasluži tako, da vrti žogo, iz katere padajo. Wobble ball tvojega kužka zabava in ga zamoti tako psihično kot tudi fizično.

Za ure in ure zabave.

Velikost:
12x13cm

Žoga je izdelana iz močnega polikarbonata in ABS plastike. Oblikovana je z močnim navojem, da igračo zlahka odpreš za lažje čiščenje in polnjenje, hkrati pa ne bo razpadla med igro. Mentalno in fizično zaposli psa, lahko jo uporabljamo tudi kot slow-feeder. 3 gumijaste odprtine v obliki oblaka igračo vizualno popestrijo, da je psom bolj zanimiva.

Certificirano 100 % varno pranje v pomivalnem stroju.

Wobble ball ni igrača za metanje ali žvečenje. Če pes začne igrato žvečiti, jo odstranimo in postavimo na tla na drugo mesto, da se začne ponovna igra. Wobble ball je namenjena vrtenju z gobčkom in premikanju s tačko. Pes naj igrače nikoli ne grize med zobmi, še posebej ne pri navoju.

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.